Fürdenétek olyan kerti medencében a babátokkal, amibe belemászik a kutya is?
Figyelt kérdés
Viszonylag nagy, felfújható medence, a baba egy év körüli, és a kutya nem akkor fürdik benne, amikor ott vagytok, viszont ugyanabban a vízben.2010. júl. 19. 10:56
11/15 anonim válasza:
Hát ez fáj ez a kérdés...nem,nem szeretném babám a kutya nyálában,és még kitudja milyében fürdetni.Főleg hogy a babák gyakran beleisdznak.Kösd fel a gatyád jövőre:-)
12/15 anonim válasza:
Semmiképp sem jó ötlet, persze nem biztos hogy baja lesz a gyereknek, de lehet. Nagy kutyabarát vagyok, két kutyám is van baba mellett, de nem tennék ilyet. A legnagyobb aggály ilyen esetben a férgesség, a kutya végbélnyílása bizony nem patyolat tiszta, ő nem használ wc papírt. A kutyakakiban pedig gyakran van féreg, még rendszeres féreghajtás mellett is előfordulhat, mert a féreghajtó nem tartós hatású (tehát a kezelés után egy héttel nyugodtan újra férges lehet az eb, főleg ha szereti megenni a macskakakit mint sok kutya). A kutya férgei emberben májcisztától kezdve a bőrben keletkező csomókig, akár vakságot is okozhatnak, szóval veszélyes.
13/15 anonim válasza:
Nagyon nagy állatbarát vagyok de NEM! Ezt ne is engedd meg az anyósodnak, tisztázd le jó előre, hogy eszükbe se jusson!
14/15 anonim válasza:
Szia! Megértem hogy félsz a jövő nyártól, én nem vagyok szívbajos egyébként de nem vinném bele. Nem kell túlfélteni a gyereket de ez azért egy kicsit sok!
15/15 anonim válasza:
Hát, amíg ilyen kicsi, biztos nem vinném be.Talán, mikor már 4-5 éves. Nekem is van kutyám, cicám, valószínű, lesz majd nekünk is ilyen kerti medencénk, a fiam még csak 3 hónapos. Nekem ez dilemma, mert nagyon szeretem a kutyám, viszont a fiam egészsége az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!