Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt nem értem, hogy hogyan...

Azt nem értem, hogy hogyan lehet beletenni egy 2,3 hónapos babát a járokába, mikor még szinte épphogy tartja a kis fejét?

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 08:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Úgyanúgy mint ha az ágyában hagynád. Az a fontos, hogy lásson halljon téged. A járóka nem járó eszköz a nevével ellentétben. Egyébként meg nem hiszem,hogy egy 2-3 hónapos baba éppen,hogy csak TARTJA a fejét. Akkor ott baj van. ( Vannak 2-3 hónapos babák akik forognak)
2008. nov. 18. 08:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát képzeld el hogy nincs baj.Nem kell hogy válaszolj ha bajod van.
2008. nov. 18. 08:35
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Elég akkor járókába tenni, ha már forog. Ha leteszed egy játszószőnyegre azt nagyon fogja élvezni.Én a 4,5 h. babám csak akkor teszem bele, ha nem vagyok a szobába, mert különben az ajtóig forogna utánam:)
2008. nov. 18. 08:45
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Kár, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni.....
2008. nov. 18. 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is beletettem a 3 hónapos lányomat a járókába. Benne volt a játszószőnyeg és azon nézelődött. Szerintem jobb mintha a földön lenne vagy az ágyon. Jobban lát engem is és én is tudom a dolgomat végezni. Amikor már forog akkor már nem olyan jó, mert mindig beakad a járóka szélébe. 2-3 hóanposan azért már kinyomják magukat hason meg ütögetik a játékokat. Üdv,

Gyógytornász anyuka

2008. nov. 18. 09:09
 6/13 A kérdező kommentje:
jajj értem már most néztem meg h nálatok mi a jároka :S hát nálunk nem ez,és nem erre gondoltam ami olyan mind a kiságy,hanem aminek kerekei vannak és már ülnie kell benne a babának.
2008. nov. 18. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Kicsit engem is meglepett a kerdezo hirtelen felindulasa...de most fozes kozben beugrott... !!!

En kulfoldon elek,de nem csak itt hallottam; mar mashol is h a jarokanak szoktak mondani a bebi kompot is...szerintem a kerdezo inkabb erre gondolt...

...nem vedeni akarom ,csak gondoltam leirom mielott itt megint vitaba torkollik ez a kerdes.

Udv,Reka

2008. nov. 18. 12:01
 8/13 anonim ***** válasza:
igen,ez igy van.szerbiában a bébi kompot mondják járokának.(én is oda valósi v.ok)Én kb.5,5honapos korátol teszem bele napi 10 percre,nagyon élvezi.
2008. nov. 18. 12:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen.köszi csajok!nem is tudtam mi az a bébi komp de mostmar igen.Én is vajdasági vok,és a bébi kompra gondoltam hogy hogy tesznek bele olyan pici babá

t.Bocsi mégegyszer!

2008. nov. 18. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Hello!Hova valósi vagy?
2008. nov. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!