Igaza lenne anyosomnak, baj van a babammal amiert nem foglalja el magat?
4,5 hos a kisfiam es anyosom mar kb 3. alkalommal emliti meg h amugy miert nincs el a jatszoszonyegen magaba a gyerek miert nyugos ennyit szerinte vigyem el kivizsgaltatni mert autista lehet.
Bocsanat elso baba es nagyon felek... tenyleg el kene mar h jatszon magaba hosszabb ideig? Tenyleg sokat nyugos:(
1es ezen nyerítettem most😂😂
Màr megint egy okos anyòs, birom mikor belmagyaràznak, az autista gyerek èpphogy elvan magànak àltalàban de ha jòl belèd tette anyósod a fèlelmet akkor nèzz utàna a neten hogy mik a jelei de egy 4,5 hós babàt màr làtott orvos ès az mondta volna
Épp ma este cseszett le engem is anyós ugyanezzel. Hogy bezzeg az ő gyerekei 3 hónaposan már egyedül hasaltak, átfordultak és játszottak, fel tudták húzni a zenélőt maguknak és órákig egyedül elszórakoztak a kiságyban. Az. :D
És ne vegyem fel annyit mert megszokja és a mozgásfejlődésre is káros. A kendőmet meg dobjam ki.
Ja, azt is mesélte hogy a gyerek hogy hányt ki alvástréningkor a rácson meg a falba verte a fejét.
Hát én ebből nem kérek, az ekkora babáknak nem kell egyedül ellenni. Hasaltatni tényleg hasznos ébren, de nem otthagyni egyedül...
Utolsó igazad van, èn nem èrtem tènyleg ezt az anyós dolgot!
1.30 ève màs volt, most ez van èrtsètek meg, innen üzenem!
2.nem kell beleokoskodni, megoldja a kismama egyedül, èn első gyerekemmel aki most augusztusba született, mindent egyedül csinàltam mert nem engedttem ide senkit, mert csak idegesítenek, közben mostam főztem ès lediplomàztam egy idegennyelvű orszàgba, most kaptam meg pontosan mikor a kislàny hàrom hónapos lett.
3.majd az orvos elmondja a kismamànak hogy mit meg hogyan!30 ève sokat fejlődött a vilàg!
Úgyhogy kimèljetek minket, aztàn otthon, akinek akartok annak osszàtok!
Ilyenkor örülök, hogy nincs anyósom. (él amúgy, csak nincs kapcsolattartàs)
A fiam nem rég múlt 1 éves, és még most sincs el egyedül. El tud matatni néhány újdonsággal pár percet nélkülem, de ennyi. Nem kaphat naponta újdonságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!