Kiscica ès kisbaba?
Akinek benti kiscicàja ès hònapos babàja van,
az hogy oldja meg,hogy ha mindenki alszik a cica ne feküdjön a baba pocakjàra?
Màs helyisègbe valò kizàràs nem lehetsèges.
Nálunk igaz kinti, de kinn alvásnál gond..
Csak kizárólag az elzárás működik..
Pedig 13 hónapos "baba" mellé jött a pici cica..
Ha ottvagyok is beugrik a babakocsiba,, vagy megprőbálja.
Haló..stb.. semmi sem segített.
Imádják egymást egyébként.
Fürdőbezárni addig?
Elvileg jutalommal le lehet talán szoktatni..
Vagy fájó szívvel átmeneti otthont kell találni neki,
De inkább költöznék..
Ha ilyen a lakás, akkor babával sem lesz alkalmas nagyon hamar
Nekunk ugyan nem kicsi, hanem felnott macskank van, de az elso honapokban kb a kornyekere sem ment a gyereknek. (Pedig vannak nagyobb gyerekek, szoval sok mindent megszokott mar.)
Eleve eleg bizalmatlanul nezekette a picit a siras miatt (a macskak ezt tobbnyire nem szeretik) es csak akkor jott hozza kozelebb, ha a pici az olemben volt, pl eteteskir, vagy rajtam aludt, a gyerekhez nem mert odamenni, ha en nem voltam ott.
Egyebkent meg a kisagytol, babakocsitol, mozestol, stb kellett tavol tartani (amikor a baba nem volt ezekben, mert a macsek kinezte alvohelynek a babacuccokat). Nehanyszor el lett zavarva es tobbet nem ment oda.
A macskakat is meg lehet tanitani arra, hogy hova mejetnek es hova nem, ettol ne felj.
Nálunk a jutalomfalat, háló stb nem működött. Kikertem egy allatorvos véleményét, a megoldás az lett, hogy vettünk egy cicafekhelyet és macska menta sprayjel fújtam minden nap. Ezt a macska mentát imádják a cicák, szívesen fekszenek oda, ahol érzik az illatát. Viszont tényleg minden nap kell fújni, mert elpárolog hamar.
Ezen kívül arra figyelj, hogy a cica havonta legyen féreghajtva, a baba 6 hónapos koráig minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!