Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit "kell" tenni a babakocsiba...

Mit "kell" tenni a babakocsiba a baba alá?

Figyelt kérdés
Úgy értem gondolom nem lepedőt. De valamilyen vízhatlan réteg csak kéne és esetleg egy vastag pokróc?

2019. nov. 22. 08:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Minek? Akkor nem tudod rendesen bekötni.
2019. nov. 22. 08:03
 2/13 A kérdező kommentje:

1. Sportbabakocsiban lehet kapni betéteket, azzal be lehet kötni.

2. Mózesrészbe keresek valamit téli baba alá. Ott nem kell bekötni.

2019. nov. 22. 08:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig tettem az eredeti betét alá pluszban egy pokrócot, plusz a feje alá textilpelust. Más nem kell.
2019. nov. 22. 08:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha télen bundazsákba dugod, az egyben meleg (meg ugye a babát is jól felöltözteted majd) is és a külseje vízhatlan. A feje alá szoktak textilpelenkát rakni piciknél mindig újat büfik esetére meg hogy tuti tiszta legyen.

Mi vízszintesig döntött sportkocsit használtunk újszülöttnek is (mert cipelni kellett és keskenyek az ajtóink), az ugye nem annyira bélelt alulról, így tettem alá egy összehajtott vastag gyapjúpokrócot, amit kivágtam, ahol kellett. De a mózes rész eleve vastagabb szokott lenni és körbeveszi.

2019. nov. 22. 08:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg polártakarót tettem alá🙂 és milyen vízhatlan rétegre gondolsz? A mi babakocsink alja vízálló, vagy arra gondolsz ha esetleg "baleset" lenne és kifolyna valami?
2019. nov. 22. 08:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Baba alátétet :-)
2019. nov. 22. 08:46
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Meleg kis takarót.
2019. nov. 22. 08:51
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A sportkocsi betét, jó mózesbe is. Legalábbis nekünk jó volt. Mi azért használtuk, mert a Mózes belseje hófehér volt, és nem akartam, hogy állandóan sárga foltos legyen, egy kis büfi is meglátszott rajta, és baromi nehéz volt tisztítani, mert merev falú mózesünk volt. Én vettem a wishen egy univerzális babakocsit betétet, az a hordozóba, Mózesbe, és a sportkocsiba is jó volt vízhatlan volt, csak a betétet kellett felvinni, berakni a mosógépbe, este kismostam, reggelre megszáradt. Szinte eredeti árán, új állapotban adtam tovább a babakocsit annyira tiszta és foltmentes volt.
2019. nov. 22. 08:56
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen, nekünk hófehér a babakocsi alja. Télen valóban nem kell majd túlaggódnom, mert elég lesz ezek szerint egy pokróc és pelus a fej alá, mert úgyis bundazsákban lesz. De tavasszal/nyáron azért tartok a balesetektől.

Kedves utolsó, linket tudnál küldeni az univerzális betétről?

2019. nov. 22. 09:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

www.wish.com/share/7339hxeixo

Nekünk ilyen volt, feketében. Teljesen meg voltam vele elégedve. Nyáron és tavasszal szellős volt és, puha. És mint látod a kialakítása pont passzol a Mózes kialakításához. Elég vastag volt ahhoz, hogy ne ázzon át, de nem túl vastag, hogy nyáron beleizzadjon.

2019. nov. 22. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!