Mit "kell" tenni a babakocsiba a baba alá?
1. Sportbabakocsiban lehet kapni betéteket, azzal be lehet kötni.
2. Mózesrészbe keresek valamit téli baba alá. Ott nem kell bekötni.
Szerintem ha télen bundazsákba dugod, az egyben meleg (meg ugye a babát is jól felöltözteted majd) is és a külseje vízhatlan. A feje alá szoktak textilpelenkát rakni piciknél mindig újat büfik esetére meg hogy tuti tiszta legyen.
Mi vízszintesig döntött sportkocsit használtunk újszülöttnek is (mert cipelni kellett és keskenyek az ajtóink), az ugye nem annyira bélelt alulról, így tettem alá egy összehajtott vastag gyapjúpokrócot, amit kivágtam, ahol kellett. De a mózes rész eleve vastagabb szokott lenni és körbeveszi.
Igen, nekünk hófehér a babakocsi alja. Télen valóban nem kell majd túlaggódnom, mert elég lesz ezek szerint egy pokróc és pelus a fej alá, mert úgyis bundazsákban lesz. De tavasszal/nyáron azért tartok a balesetektől.
Kedves utolsó, linket tudnál küldeni az univerzális betétről?
www.wish.com/share/7339hxeixo
Nekünk ilyen volt, feketében. Teljesen meg voltam vele elégedve. Nyáron és tavasszal szellős volt és, puha. És mint látod a kialakítása pont passzol a Mózes kialakításához. Elég vastag volt ahhoz, hogy ne ázzon át, de nem túl vastag, hogy nyáron beleizzadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!