Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jön mindig utánam a...

Miért jön mindig utánam a lányom? Meg pisilni sem tudok nélküle

Figyelt kérdés

1 éves Kislány. Az apukájaval sem marad meg. Csak én vagyok neki jó

Mikor wcn vagyok veri az ajtót. Mit csináljak vele hogy abba hagyja? Mikor főzök akkor is a konyhában mászkál a lábamnál én meg félek leöntöm egyszer valamivel

2019. nov. 17. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

A wcbe hagyd magaddal menni. Így lesz szobatiszta, hogy utánozza a felnőtteket.

A konyhában ültesd etetőszékbe, pihenőszékbe míg főzől, énekelj neki, adj valamit a kezébe amivel lefoglalja magát (az én lányom pl tök jól elvolt azzal, hogy a kezébe adtam egy lábast még egy fakanalat, raktam a lábasba babót, vagy mogyorót, szóval olyat amit könnyű összeszedni, szóval nem rizst, és azt kavargatta)

2019. nov. 17. 17:49
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Pedig jo valaszok erkeztek nem ertem miert lettek lepontozva.1 eves megis mit kellene szerinted csinalnia?

Veled erzi magat biztonsagban mert te vagy vele allandoan

Plusz kivancsi is h eppen mit csinálsz.

Ez szerintem nem is szeparációs szorongás.

Fogadd el nem tart örökké

2019. nov. 17. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Azért WC-re lehessen már nyugodtan elmenni, 2 perc se, nem fog belehalni..!

Én soha nem engedtem be magammal a WC-be, azért hadd tudjak már nyugodtan pisilni vagy épp kaksizni, már elnézést. Ilyenkor vagy betettem a kiságyba vagy járókába és ennyi. Túl fogja élni..

2019. nov. 17. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Szeparációs szorongás normális életkori sajátosság
2019. nov. 18. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
22%
Ok 13-as, te csináld így. Mi meg túléljük ha bejön kutyastul, macskastul akar. Ha nekem nem fáj, hogy te így csinálod, akkor neked miért fáj ha más meg máshogy? Csak mert olyan felháborodva írsz, mintha mi a te gyerekedet utánad akarnánk vinni. Pedig eskü telibe nem érdekel, hogy szeretsz pisilni. A kérdező kérdezte miért csinálja, megírtuk hogy azért mert ez ilyen kor. A te gyereked is csinálná, mert ő is ilyen korban van. Te nem engeded. Szíved joga.
2019. nov. 18. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

#15 Neked mi bajod van egyébként?:)

Én is a kérdésre válaszoltam, mivel hogy kérdezőt érdekelte, hogy mit csináljon hogy abbahagyja, mert elég nyilvánvalóan ez őt is zavarja.... Más különben nem akarná megtudniy hogy lehet leszoktatni róla. Na hát én leírtam, hogy be kell tenni a járókába vagy kiságyba és kész is. Arra meg hadd reagáljak már a te engedélyed nélkül, hogy sokak odaböfögik, hogy jajj és akkor mi van meg egyeseknek mennyi baja van, meg ez erről szól stb. Még a kérdező van megszólva, hogy mégis mit zavarja, hogy 1 perce sincs pisilni? Hát azért nehogy már wc-zni ne lehessen normálisan és még az legyen leszólva, akinek ez nem normális. Engem sem izgat egy hangyányit se, ha valaki sz*arás közben is beengedi a gyerekét, de nem kell mást megszólni, ha ő másképp csinálja, ennyi.

2019. nov. 19. 14:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Én megértem ha valaki beengedi magához a gyereket a mosdóba, de én nem tenném. Nekem szükségem van a privátszvérára, én nem bírnám ha a gyerek ott ugrálna, vagy mászkálna körülöttem amíg én próbálom intézni a dolgom. Főleg ha megjött, akár pláne nem engedném. Én szeretnék normálisan elmenni pisilni. Kb 2 perc, az meg nem baj. De ha te beengeded, akkor csináld úgy. Konyhába, szerintem adj neki valamit ami lefoglalja. Pl játékot, könyvet, stb.
2024. márc. 30. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!