Van a kislányodnak fülbevalója? Mennyi idősen kapta?
Figyelt kérdés
Hamarosan 3 hónapos a kislányom, szeretnénk neki fülbevalót rakni a fülébe. Hány hósan lukasztják át neki?
Hol vállalnak babáknak fülbelövést? Kozmetikusnál vagy hol? Mikor jobb megcsináltatni a lukasztást, most hogy még kisebb vagy várjunk vele? Igaz mostanában sokat fogdozza a fülét szopi közben, lehet beleakadna a keze a fülbevalóba.
Nem tudom, de nekem 16 évesen lyukasztották és egyátalán nem fájt A mostani szúnyog csípések annál inkább. Nekem 4 hónapos a kislányom de nem fogom addig kilövetni a fülét amíg nem lesz olyan 5 éves. Nem tartom fontosnak és nekem sem tetszik a kisbabán ékszer. Az még nem rájuk való. Ez az én véleményem, de nem ítélem azokat akik belövetik. Mindenkinek szive joga. Csak amikor én néla fulbvalobvan alszom el, még nekem is elnyomja . nemhogy egy pici babának. ja és persze hogy nem panaszkodik és látszólag nincs vele gond. de ha tudna beszélni lehet panaszkodna rá.
2010. júl. 18. 17:10
12/19 anonim válasza:
4 hónapos a kislányom és nem csináltatok! Akarták neki ajándékba de nem engedtem meg. Minek? Ez neki nem fontos, kinek az, az embereknek, a szülőknek? Azt mondják pici korban nem fáj, honnan tudják eddig még senki nem emlékezett mi fájt 3 hónaposan! Teljesen feleslegesnek tartok egy pár hónapos csecsemőnek ékszert a fülébe, ha nagyobb lesz és ő kéri akkor kap, ha már tud dönteni.
2010. júl. 18. 17:59
13/19 anonim válasza:
5 naposan hazajövetel előtt tették neki bele a debreceni klinikán.Szinte végig aludta az egészet,a csecsemős nővérek is azt mondták ilyenkor jó beletenni,mert alig érzik.Egyébként akkor sem és eddig azóta sem piszkálja,teljesen természetes neki hogy ott van.Szopcsi közben ő is fogja a kis fülét,de a fülbevalóba nem akad bele.
2010. júl. 18. 18:13
14/19 anonim válasza:
Hazajövetel napján lőtték nekünk is:) Szerintem ez nagyon jó:)Tél is volt,hamar is túl lett rajta,kicsi is volt és nem piszkálta:)
2010. júl. 18. 18:31
15/19 anonim válasza:
szia
nekunk sincs meg fulbink :)
5 hos mult a lanyom, de akkor fogjuk csak atlovetni, ha majd O keri.
pl oviban ha tetszik Neki a tobbi kislany fulbevaloja.
Kozmetikus vagyok, de en nem csinalom meg Neki, sajnalnam szegenykemet.
De ha szeretned akkor belerakja kozmetikus, es lehet meg idopontot sem kell kerned.Elmeletileg a vedono is bele rakhatja ha mered tole.
2010. júl. 18. 18:57
16/19 anonim válasza:
Én kilövettem, de ha később meggondolná magát, és nem szeretne , akkor kiveszi, és kész!Gondolom nem fog traumát okozni az életébe az az apró lyuk a fülcimpáján!
2010. júl. 18. 19:35
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, megoszlanak a vélemények. Nekem nem lukasztották ki kiskoromban, 14 éves voltam mikor rászántam magam, hogy vállalkozzak rá (nagyon félős leányzó voltam) viszont nagyon irígykedtem az oviban, suliban -erre emlékszem- a többi lányra, mert mindenkinek volt fülbevalója, csak nekem nem.
Ezért szeretném a kislányomnak legyen kilukasztva inkább most, 4-5-6 évesen szerintem önszántukból biztos nem vállalkoznak rá a kislányok, hiszen egy oltástól is hogy tudnak félni ebben a korosztályban. Aztán lehet, hogy gyereke válogatja.... :)
2010. júl. 18. 20:24
18/19 anonim válasza:
Nekünk is 3 naposan hazajövetelkor!én nem bántam meg!
2010. júl. 19. 08:05
19/19 anonim válasza:
Én akkor lövetem ki ha majd oviba vagy isisbe jár és kéri. Nekem ovis koromba lőtték ki és nem fájt! Gondolom az sem fog neki traumát okozni ha csecsemőkorában nem lesz neki! Ezt a traumát túléljük mindketten!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!