Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hová tűnt a tegnapi nagy...

Hová tűnt a tegnapi nagy vihart kavart kérdés?

Figyelt kérdés
Miért van, hogy mindenki akkor siránkozik...
2010. júl. 18. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is csak olvastam a válaszokat, de nem írtam! De este már nem is lehetett jelezni a moderátoroknak, szerintem addigra már túl sokan megtették. Provokatív volt. Nem is kicsit! Túl sokat képzelt magáról a fiatal anyuka, a nagyon fiatal kisbabájával!

Mondom ezt úgy, hogy én is fiatal vagyok, 24 éves, 5 hónapos a fiam. Hogy lekopogjam, eddig vele sincs probléma, de nem is kezdem rázni a mellem, hogy én milyen jó anya vagyok, mert nem problémás a fiam. Tisztába vagyok vele, hogy a neheze még eztán jön. A provokatív kérdező pedig nem látta be ugyanezt...

2010. júl. 18. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:

De ugye nem te tetted fel azt a kérdést, és azért akarod most tudni a válaszokat? :D

Viccelek!

Én láttam még este 10 körül tett még egy utolsó megjegyzést, aztán én megkérdeztem, hogy vajon miért nem jelezte még senki, hogy "Baj van ezzel a kérdéssel"... de ezek szerint mégis jelezték. Amúgy rengeteg választ kapott addig, kb. 10 oldalon keresztül tartott már a vita, de a válaszok nagyjából megegyeztek, így ha délután még láttad, akkor sok újdonságot nem láthattál volna, csak hasonlókat még pár oldalon keresztül.

2010. júl. 18. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:
2010. júl. 18. 22:55
 14/14 A kérdező kommentje:

Jaj, dehogy én tettem fel. Én már 34 éves anyuka vagyok, 3 gyerekkel, de még én sem állítom, hogy minden nagyon könnyű. Csak nagyon kíváncsi voltam, hová fajul a vita, amit kb. 20 óráig tudtam követni, de másnap már nem találtam a kérdést. Jobb is, hogy törölték ezek szerint.

Köszi a válaszokat!

2010. júl. 19. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!