Hová tűnt a tegnapi nagy vihart kavart kérdés?
Én is csak olvastam a válaszokat, de nem írtam! De este már nem is lehetett jelezni a moderátoroknak, szerintem addigra már túl sokan megtették. Provokatív volt. Nem is kicsit! Túl sokat képzelt magáról a fiatal anyuka, a nagyon fiatal kisbabájával!
Mondom ezt úgy, hogy én is fiatal vagyok, 24 éves, 5 hónapos a fiam. Hogy lekopogjam, eddig vele sincs probléma, de nem is kezdem rázni a mellem, hogy én milyen jó anya vagyok, mert nem problémás a fiam. Tisztába vagyok vele, hogy a neheze még eztán jön. A provokatív kérdező pedig nem látta be ugyanezt...
De ugye nem te tetted fel azt a kérdést, és azért akarod most tudni a válaszokat? :D
Viccelek!
Én láttam még este 10 körül tett még egy utolsó megjegyzést, aztán én megkérdeztem, hogy vajon miért nem jelezte még senki, hogy "Baj van ezzel a kérdéssel"... de ezek szerint mégis jelezték. Amúgy rengeteg választ kapott addig, kb. 10 oldalon keresztül tartott már a vita, de a válaszok nagyjából megegyeztek, így ha délután még láttad, akkor sok újdonságot nem láthattál volna, csak hasonlókat még pár oldalon keresztül.
Jaj, dehogy én tettem fel. Én már 34 éves anyuka vagyok, 3 gyerekkel, de még én sem állítom, hogy minden nagyon könnyű. Csak nagyon kíváncsi voltam, hová fajul a vita, amit kb. 20 óráig tudtam követni, de másnap már nem találtam a kérdést. Jobb is, hogy törölték ezek szerint.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!