Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néha nagyon mérgesen szólok...

Néha nagyon mérgesen szólok rá a 6 hónapos babámra, utána megbánom, vmi tipp?

Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 12:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
Ne nekem gratulálj, hanem magadnak. Egy hát hónaposra mi a jó egert kell mérgesen rászólni? És mégis mit vársz, milyen tippet adjunk azon kívül, hogy ne csináld? Ha már most idegbeteg vagy, mi lesz majd ha jön a dackorszak? Kicsit elhamarkodott volt ez a gyerekvállalás.
2019. nov. 13. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szedsz véletlenül fogamzásgátlót? Énis ilyen voltam, idegbeteg módjára otdibáltam szerencsétlen gyerekkel, majd 2 perc múlva zokogtam, hogy milyen szar anya vagyok. Letettem a fogamzásgátlót és soha többet nem volt ilyen. Mielőtt rájöttem, hogy a fogamzásgátló okozhatja, azelőtt a valeriana nyugtató is bejött, nem volt olyan erős, hogy kiütött volna, de jobban kordában tudtam tartani az indulataimat.

Szülés után sok nő nem tud mit kezdeni az érzelmeivel. Egyszerre boldog, ideges, türelmetlen, sok dologra kell figyelnie, stb. Nem szégyen, ha szedsz valami kis gyengébb nyugtató.

2019. nov. 13. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Ja, kedves utsó!

Nem szégyen, csak marhára nem ajánlott a Valeriana sem szoptatás alatt.(már ha szopis baba)

Inkább magneb6-ot szednék...

2019. nov. 13. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyugtatót kell szedni, hanem a feszültség okát megkeresni.

Ha nyugtatót kezd szedni, hozzászokik és egyre erősebbre lesz szüksége - így aztán "szépen" kialakul a gyógyszerfüggőség: anyánál, gyereknél egyaránt.

2019. nov. 13. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Hát, azért 1 db 6 hónaposra mit lehet mérgesen szólni?

Fárasztó, igen, nem vonom kétségbe de ha nem rohangál körülöttem még 1-2 dackorszakos óvodás vagy kisiskolás, akkor azért félév alatt tudhatnád hogyan nyugtasd le magad!

2019. nov. 13. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos velem is megesett és én is nagyon bántam. Nem a babával volt gond és a te esetedben sem. Én sokszor feszült voltam, nem igazán volt segítség és a kialvatlanságot is nehezen viseltem. Magnézium B6 segíthet, de az sem rossz, ha multivitamint szedsz, amiben minden benne van. És persze néha nem árt kimozdulni a baba nélkül, elmenni barátokkal ide-oda, vásárolni, kirándulni vagy bárhová, ami jól esik. A lényeg, hogy töltődj fel pozitív energiával.
2019. nov. 13. 16:13
 17/18 Nusy83 ***** válasza:
100%

Sajnos mindíg vannak és lesznek is nehéz szakaszok. Ezen nincs mit szépíteni. Ma nekünk is borzalmas napunk van a változékony idő miatt. Vagy ki tudja épp mi miatt én mikor érzem h kezd betelni a pohár sétálgatok vele és énekelek neki 🤷🏻‍♀️ Ez mindkettőnket lazít, van h bejön ma pl ez se ilyenkor csak próbálkozok én is. Nincs igazából tanácsom hisz nem tudom h tudsz e segítséget kérni v pihenni de próbáld meg azt szem előtt tartani hogy neki csak te vagy, rád támaszkodik, tőlled vár segítséget és sajnos ezt csak sírással tudja kifejezni.

Így inkább próbálj kicsit lazítani főleg ha ritkább hogy nyügis!!

Kitartást lesz ez még ígyse 😅

Ui.: Helyes írásért BOCSI , telefonról ringatva írok 9hós Anyukája

2019. nov. 13. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szedjél-igyál magnéziumot. Én nagyon érzem magamon, ha hanyagoltam egy ideje.
2019. nov. 13. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!