Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néha nagyon mérgesen szólok...

Néha nagyon mérgesen szólok rá a 6 hónapos babámra, utána megbánom, vmi tipp?

Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 12:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Ne szólj rá mérgesen.
2019. nov. 13. 12:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok
2019. nov. 13. 12:57
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

6 hónapos babára? A legszebb életkor :-)

Próbáld meg magadban megvizsgálni, miért vagy feszült, ingerült és ha van rá mód, ezen a körülményen változtass.

A baba nem tehet semmiről, ráadásul még el sem tudja mondani, ha baja van.

Mi lesz később, amikor már TÉNYLEG tudnak rosszalkodni , 2-3 éves korban?

2019. nov. 13. 13:00
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Miért vagy rá mérges?
2019. nov. 13. 13:03
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

Azért vagy ilyen mert tehetelennek érzed magadat.

Ezt ne engedd elhatalmasodni feletted, mert ez kb 5-6 éves korukig egyre nehezebb lesz. Ezer és ezer olyan alkalom lesz amikor tehetelen leszel. Ez dühitö, de a baba nem tehet róla.

Mivel a dühödet viszont le kell vezetned így érdemes lenne elkezdened sportolni.

2019. nov. 13. 13:07
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
1-esnek van igaza. Amúgy mit tud rosszalkodni egy féléves baba? Mi lesz amikor 1 éves lesz? Az se rosszalkodik, de baromi fárasztó.
2019. nov. 13. 13:13
 7/18 anonim ***** válasza:
71%
Mivel bosszant fel a baba? Nálunk az volt, hogy ha elfáradt a baba, vigasztalhatatlanul ordított. Nagyon bosszantott, hogy mindent megteszek, de semmi se jó. A megoldás az lett, hogy betettem az ágyába a babát, és békén hagytam. Kb.10 perc után elcsendesedett. Tudom, tudom nem szabad sírni hagyni, de tényleg bármit próbáltam csak olaj volt a tûzre.
2019. nov. 13. 13:13
 8/18 A kérdező kommentje:
Álmos, de mégse tud elaludni, éhes, de nem ugy eszik ahogy kellene, ha ölben van fesziti magát hátra. Nem mindennap van ez csak ritkán
2019. nov. 13. 13:22
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Kontrolláld magad, mert 6 hónaposan még nem tud rosszalkodni, de nemsokára... Na, ahhoz kell majd az igazi türelem!
2019. nov. 13. 13:26
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Álmos, de mégse tud elaludni,"

Óóóóó, ez egy közismert jelenség!! :D Az én gyerekem - már 2-3-4 éves korában akkor volt a legnagyobb "búgócsiga", amikor már nagyon fáradt volt. Pörgött-forgott, hisztizett, de el nem aludt volna egy csudának sem - na az tényleg idegesítő volt.

" éhes, de nem ugy eszik ahogy kellene,"

Nem tudom, ez mit jelent, de semmiképpen ne erőltesd.

Ha feszíti hátra magát, az azt jelenti, valamiért nem érzi jól magát - lehet, hogy pont a Te idegességed miatt.

NE STRESSZELJ!! Csak lazán - béke, szeretet :-)

Nem fog éhenhalni a baba. Amúgy szoptatsz vagy tápszerezel?

2019. nov. 13. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!