Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír egész este a baba?...

Miért sír egész este a baba? Miért akar órákon keresztül cicin lenni minden este?

Figyelt kérdés
17 napos a kislányom. Minden este órákon keresztül üvölt ha nem rakom cicire. Amint szopizni hagyom abbahagyja, elalszik rajta de ha lerakom 10 perc után fennt van és üvölt újra amíg cicit nem kap. Egész nap alig sír szépen eszik is de esténként kb 6-7 fele ezt elkezdi és egészen 11ig csinálja akkor meg már kifárad a sírásban és elalszik. Ma màr én is sírok vele mert nem tudom mit tehetnék. Nem tudom, hogy tényleg éhes e. De órákon keresztül hogy lehet éhes.
2019. nov. 10. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
A 9esnek annyiban igaza, van hogy nálunk így derült ki, hogy nincs elég tejem. De mindenki más.
2019. nov. 12. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nálunk is a helyzet 4 hónappal ezelőtt és én is kitettem anno egy hasonló kétségbeesett kérdést 😊

Én a 3. hét után kezdtem azt észre venni, hogy kevesebb "komfort szopizást" igényel. A 6. hét után pedig lényegesen könnyebb volt. Most 4 hónapos és ott tartunk, hogy napi kb. négyszer 15 percet szopizik + este 7-től kb. 1 órát. Ő is még nagyon igényli a közelségem, de már sokkal könnyebb mint az első néhány hétben. Úgyhogy ne keseredj el, kitartás, gyorsan múló időszak ez 🙂

2019. nov. 12. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egy tipp! Amikor azt hiszed, hogy alszik, akkor várj 20 percet (ennyi idő amíg a baba mély álomba zuhan) és csak utána tedd le a kiságyba. Tuti nem ébred fel 😉
2019. nov. 12. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

"A 9esnek annyiban igaza, van hogy nálunk így derült ki, hogy nincs elég tejem."

Pontosan!

Nálunk is ez volt, nem véletlen a jó tanács... és nem kéne egyből elvetnie a kérdezőnek okoskodással, mert könnyen lehet, hogy nála is ez a helyzet és éhezik a babája.

Ha fejed magad, nem apad el a tejed, de ne éheztesd a babád, mert ez is lehet egy oka a problémádnak.

2019. nov. 13. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Lehet fejni, ezzel is serkented, de nem feltétlen lehet a mennyiségből következtetni arra, hogy a baba mennyit eszik. A fejés más, lehet a baba többet eszik.

Pontosan működő babamérleggel közelebb lehetsz ahhoz jóllakik-e, bár ekkor ne csak egy-egy próbaszopást mérj mert nem mindig esznek sokat, több napig mindet mérd le.

Vagy egyszerűen nézd a pisis pelenkákat.

A kakis se info, valaki felhasználja az összes anyatejet és nem kakil.

2019. nov. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!