Miért sír egész este a baba? Miért akar órákon keresztül cicin lenni minden este?
Ugyanez volt nálunk is a helyzet 4 hónappal ezelőtt és én is kitettem anno egy hasonló kétségbeesett kérdést 😊
Én a 3. hét után kezdtem azt észre venni, hogy kevesebb "komfort szopizást" igényel. A 6. hét után pedig lényegesen könnyebb volt. Most 4 hónapos és ott tartunk, hogy napi kb. négyszer 15 percet szopizik + este 7-től kb. 1 órát. Ő is még nagyon igényli a közelségem, de már sokkal könnyebb mint az első néhány hétben. Úgyhogy ne keseredj el, kitartás, gyorsan múló időszak ez 🙂
"A 9esnek annyiban igaza, van hogy nálunk így derült ki, hogy nincs elég tejem."
Pontosan!
Nálunk is ez volt, nem véletlen a jó tanács... és nem kéne egyből elvetnie a kérdezőnek okoskodással, mert könnyen lehet, hogy nála is ez a helyzet és éhezik a babája.
Ha fejed magad, nem apad el a tejed, de ne éheztesd a babád, mert ez is lehet egy oka a problémádnak.
Lehet fejni, ezzel is serkented, de nem feltétlen lehet a mennyiségből következtetni arra, hogy a baba mennyit eszik. A fejés más, lehet a baba többet eszik.
Pontosan működő babamérleggel közelebb lehetsz ahhoz jóllakik-e, bár ekkor ne csak egy-egy próbaszopást mérj mert nem mindig esznek sokat, több napig mindet mérd le.
Vagy egyszerűen nézd a pisis pelenkákat.
A kakis se info, valaki felhasználja az összes anyatejet és nem kakil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!