Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 kilós a babám és százakat...

4,5 kilós a babám és százakat eszik, naponta hatszor. Nem kevés ez?

Figyelt kérdés
Mert itt azt olvasom, hogy más babák százötveneket is megesznek. 2 hónapos az enyém, tápszeres.
2008. nov. 17. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogyha rendesen fejlődik akkor kétlem, hogy baj lenne. Mi anyatejesek vagyunk, nem tudok segíteni,....
2008. nov. 17. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 6 hetes és 5kg. Naponta 7-8 szor eszik, álltalában 130-at, 160- at. Kislányod van? Ők biztos kicsit kevesebbel is beérik. Szerintem nincs gond ha rendesen fejlődik és az orvos is mindent rendben talál.
2008. nov. 17. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány kg-mal született?Mert az is lényeges.
2008. nov. 17. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom kb 4,8 kg, 13 hetes (2,9 kg-mal született) és naponta hatszor eszik kb 100 ml-ert. Én is kevésnek találom, de eddig hízik rendesen, azt mondta a doki, ne akarjam túletetni. Mondjuk nem is lehet :( Ha már nem kell neki és még kínálom cumiból elfordítja a fejét meg mostanában egyre dühösebb hangokat ad ki, ha próbálom még etetni. Nem merem erőltetni, nehogy baj legyen. Mármint hogy megutálja vagy ilyesmi. Szerintem vannak olyan babák, akik kevesebbel is beérik. Az a lényeg nekem azt mondták hogy hetente legalább 15 dekát hízzon. Védőnőhöz menj el időnként és megmérik! Ha keveset hízott, úgyis szólnak, hogy ha gond van!
2008. nov. 18. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!