Normális ha attól félek hogy nem lesz szép a babám?
Figyelt kérdés
Sziasztok,teljesen megrémülök magamtól hogy ilyen még csak megforduljon a fejemben,de mégis ott motoszkál a gondolat. Nagyon várom már hogy kibujjon és ugymond megismerjük,de szépnek fogok találni? Mivan ha kifejezetten ronda lesz? Vagy legyen akármilyen nekem szép lesz? Voltunk babamozin is egyébként...és nemtudom....:( szerintetek? Vagy ultrahangos képből nem lehet rendesen megállapítani?2019. nov. 5. 16:36
21/25 anonim válasza:
8# azt kell mondjam nem minden baba szép és aranyos.Főleg újszülötten . Láttam már kifejezettwn csúnya csecsemőt is,aki baba korára sem szépült meg sajnos :(
De persze mindenki elfogult.
Kérdező meglásd neked lesz a lecsodálatosabb gyermeked az egész világon. Mindenkinek az a sajátja :)
22/25 anonim válasza:
Megértelek, az én fejemben is megfordultak hasonló gondolatok babamozi után, pedig esküszöm az egészségéért aggódok a legjobban!:) Aztán elgondolkoztam és be kell, hogy lássam, hogy a szeretet csodákra képes és akármilyen is lesz, megszépíti a szemünkben. Én tanítóként dolgozok és akár hiszed, akár nem a saját osztályaimban a gyerekeket midig szebbnek láttam, mint a többieket. Egyébként meg belőlünk van, a szeretetünkből, szerelmünkből úgyhogy csak csodás lehet! A te babád is szép kép alapján!:)
23/25 anonim válasza:
Szegyeld magad hogy szegeny babad kepet feltoltotted es idegenekre biztad a szepsege megiteleset, ami abszurdum. Szegeny baba, o szepnek fog teged latni, meg ha egy banya is vagy, de meg mar magzat koraban lecsunyazod.... 👍
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kedvesek vagytok :) sajnos vannak mélypontjaim...tegnap is kicsit lent voltam,és tudom hogy szép lesz 😍😍😍és imádni fogjuk,alig várom hogy itt legyen :)
2019. nov. 6. 08:32
25/25 anonim válasza:
A kisöcsém olyan ronda újszülött volt, hogy apámnak egy pillanatra megfordult a fejében, hogy esetleg nem is az övé. (Persze nem komolyan.) Én 5 éves voltam akkor, és csak az iszonyra emlékszem, hogy ez a csúcsfejű lila görcs, ez egy aranyos kisbaba? Hát nem erre számítottam... De pár hét alatt kikupált és nagyon szép lett, mindenki a csodájára járt. Azóta is csak röhögünk ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!