Normális ha attól félek hogy nem lesz szép a babám?
Figyelt kérdés
Sziasztok,teljesen megrémülök magamtól hogy ilyen még csak megforduljon a fejemben,de mégis ott motoszkál a gondolat. Nagyon várom már hogy kibujjon és ugymond megismerjük,de szépnek fogok találni? Mivan ha kifejezetten ronda lesz? Vagy legyen akármilyen nekem szép lesz? Voltunk babamozin is egyébként...és nemtudom....:( szerintetek? Vagy ultrahangos képből nem lehet rendesen megállapítani?2019. nov. 5. 16:36
11/25 anonim válasza:
Azért az uh nem ad pontos képet. Meg mozog is közben a baba. Szerintem, a kép alapjan szép babának tűnik.
12/25 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező, majd úgy photosoppolod a képeit instára hogy szép legyen és kapjál sok lájkot.
13/25 anonim válasza:
Miért, ha csúnya lesz akkor nem fogod szeretni és/vagy örökbeadod?
14/25 anonim válasza:
Szerintem az uh alapján valóban nem szép, de ez semmit se jelent, az arca hozzá van nyomódva a méhfalhoz, majd ha kijött meglátod, hogy nem ilyen, bár hüvelyi szülés után van olyan baba, aki hónapokig nyomi marad, utána azért kirúgják magukat.
15/25 anonim válasza:
Én sok olyat láttam, hogy szép ember csúnya kisbaba volt. Mi nem vagyunk szépek, de a babánk gyönyörű lett, mert a túlhordas miatt érettebbnek tűnt, pufók, kerekarcú, kékszemű hajas baba volt.
Most 10 hónapos és látom, hogy nem lesz szép gyerek (nagy dömperfeje van, bebarnult a szeme, iszonyú rossz helyen van a forgója, szabálytalan az ínye, mint nekem, elefántlába van). Én lexarom, szàmítok rá, hamar megtanítom szépen öltözködni, sokat fogom mozgatni, hogy ne legyen elhízott, teszek majd szèp csatot a hajába, és figyelek rá, hogy legyen önbizalma, de ugyanakkor szépen egyen, viselkedjen majd.
16/25 anonim válasza:
Ez bennem fel sem merült. Nyilván gyönyörű lesz 😃 legalábbis nekünk. Amúgy meg láttam olyan szép kolleganomrol babakori fotót, hogy az oroszlán sírva ette volna meg ő is azon nevet mindig. Aztán szép nő lett. Aztán meg van aki szép gyerek és átlagos vagy csúnyácska felnőtt lesz. Szerintem kar ezen pörögni. Marcsak azért is mert én latok z utcan minden nap szép nőket csúnya pasival és fordítva is. Ízlések és pofonok.
17/25 anonim válasza:
Szerintem cuki. :) Egyébként nővéremnek a kisfia nagyon csúnya volt mikor megszületett, vagyis inkább fura..mint egy kis öregember. Tényleg durva volt, nővérem is megrettent. :D Két hónappal később már egy csodaszép kisfiú volt és ma is gyönyörű. Ez már nem elfogultság, egyszerűen megváltozott 2 hónap alatt.
18/25 anonim válasza:
Szia! 4d-s babamozin azt beszeltuk h total en vagyok ez a gyerek, teljesen ram hasonlit, semmit nem orokol az apjatol. Orultem mint majom a farkanak, h lesz egy mini hasonmasom. Megszuletett, tiszta apja, meg csak nyomokban se fedezem fel benne magam😂😂 szoval az uh kepek becsaposak:)
19/25 anonim válasza:
Az én babámnak az uh-os képen tunyacsáp orra , torz fejecskéje volt. Amikor megszületett pici, cuki orra, formás feje volt. Nekem ő a leggyönyörűbb, legtökéletesebb baba a világon, és ezzel te is így leszel. Minden szülő a saját csemetéjét látja a legszebbnek. :)
20/25 anonim válasza:
Koraszülött a fiam. Méhen belül lemaradt. Kicsit sem hasonlított a pufók, golyófejű újszülöttekhez. Nekem mégis ő volt a legszebb a világon. Ezt teszik a hormonok, pontosan ez is a dolguk. Szóval ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!