Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 2,5 hónapos lányom már 5...

A 2,5 hónapos lányom már 5 napja nem kakilt. Normális ez? Hogyan lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés
Csak anyatejet eszik eddig minden 2.nap volt kaki most amióta pneumococcus oltást kaptunk nincs semmi csak pisi.
2008. nov. 17. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
infacol csepp,vagy kamilla tea
2008. nov. 17. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem normális ekkora babának minden nap vagy minden másnap kellene kakinak lennie,de van rá patikában Infacol csepp,Levolac szirup vagy kamillateát kell főzni a legjobb a szárítót kamilla és abba mézet vagy egy kis cukrot kel rakni az én kisfiamon ez az egy segített annak idején.

Aztán ha majd eléri a hozzátáplálási kort akkor óda kel figyelni a gyümölcsökre,ételekre én pl mindent kevertem a kisfiamnak olyan gyümölccsel vagy étellel ami elvileg hashajtós.

2008. nov. 17. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, ha nem akar kakilni a Baba tegyek a teába cukrot az meghajtja.
2008. nov. 17. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Éppen ma volt a 4. kaki nélküli napunk és lám, azóta 4szer kellett átöltöztetnem, mert a laveolac szirup nagyon bejövős/az egész cukor/.Én is ezt szedtem míg állapotos voltam, ezért van itthon egy 1 L-es kiszerelés/2000ft/, az 1 dl-es 400 ft...érdemes otthon tartani, mert babának 5ml-t kell 15 ml vízzel bekanalaztatni és nekünk 4-5 óra múlva van elég komoly hatása görcs nélkül.Jó a kamilla tea is, de nagyon meg kell cukrozni azért hatásos csak.Érdemesebb akkor már ilyen szirupot venni, mint azzal kisérletezgetni, hogy vajon eleget tett-e bele az ember vagy sem.Sok sikert
2008. nov. 17. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
amúgy 3 hósak vagyunk holnap.
2008. nov. 17. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
A kislányom 4 hónapos koráig 3 naponta kakilt, de volt olyan is, hogy a 6. napon volt. Egyébként nem fájt a hasa és a 6. napon is normális volt az állaga. A védőnőnk azt mondta, hogy ha nem fáj a hasa, az is normális ha naponta 7-szer, de az is ha heti egyszer van.
2008. nov. 17. 20:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem fáj a hasa a picinek jókedvű baba.
2008. nov. 18. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok segíteni csak abban, hogy 1 éves koráig ne adj neki mézet!! Allergiás lehet tőle!
2008. nov. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!