Koraszülött babákat később kell hozzátáplálni? Ti hogy csináltátok?
Figyelt kérdés
Fiam 3.5 hónapos,de mivel egy hónappal előbb jött,az orvos 2.5hónaposnak mondja?Gondba vagyok,kezdhetem a levek adását a picurnak amikor már négy hónapos lesz,vagy várjak amíg orvosilag is 4 hónapos lesz?2010. júl. 17. 12:25
1/3 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam tápszeres a baba.
2010. júl. 17. 12:27
2/3 anonim válasza:
Ezt inkább a dokidtól kérdezd,de ilyen esetben szerintem nem kell elkapkodni a hozzátáplálást.
3/3 anonim válasza:
Az enyém most 5 hónapos, de kiírás szerint még csak 4 hónaposnak kellene lennie. Ő úgy gondolta, hogy a 35. héten megszületik.
Mi egy hete kóstolgatunk. Az almát már megismertük, őszibarackot nyalogatunk 2. napja.
Ő mondjuk anyatejes volt, és még most is az, csak ízlelgetjük a dolgokat. Születése után sem került koraszülött osztályra, teljesen behozta a lemaradását, és a dokink is nagyon meg van vele elégedve. Szóval ő rajta nem látszik, hogy koraszülött volt.
Ha nálatok a doki ennyire szigorúan veszi a korát, annak biztos oka van. Inkább tőle kérdezd meg, mit javasol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!