1 év körüli babátok mit vacsorázik?
Figyelt kérdés
Szeretném a vacsorát kiváltani, de nem tudom, hogy mivel kellene. Egyébként nem válogatós. Mindent megeszik.2019. okt. 26. 12:10
1/8 anonim válasza:
Krémtúró
Tejbegrz
Néha banán
De kiváltás nincs
Ez a 6. Szilárd étkezése / nap és utána kap anyatejet még
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
A krémtúrót te készíted vagy bolti?
Teljesen még én sem váltanám ki. Kapna egy kis tejitalt, mert hozzátartozik az esti alvási rituáléhoz.
2019. okt. 26. 12:19
3/8 anonim válasza:
Ha mindent megeszik, akkor bármi szóba jöhet, ne parázd túl. ;-)
4/8 anonim válasza:
Nálunk szendvics, virsli, tojás a vacsora + elalvás előtt még tej (nem sok, kb. 1,5 dl, már csak megszokásból). 16 hónapos
5/8 anonim válasza:
Szinte bármit megevett 1 évesen. Szendvics, rántotta, bármilyen meleg étel. Tápszert, tejitalt mindig kapott lefekvés előtt pluszban. Viszont 2 éves korátol nagyon válogatós lett, így mostanában üres kenyeret eszik és pufit vacsorára.
6/8 anonim válasza:
1. Vagyok
Ilyenkor én készítettem még, most 16 hónapos, boltit kap, de bővítem plusz joghurttal, vagy túróval...
Ő sajnos( vagy nem sajnos?) a vizen kívül semmit nem iszik meg
Sem a tejitalt, sem rendes tejet sem kakót, sem gyümilevet.. Semmit
( gondom, hogy terhes vagyok és megy el a tejem 😞)
7/8 anonim válasza:
"gondom, hogy terhes vagyok és megy el a tejem"
Miért gond az, ha már 16 hónapos? Ez így természetes.
8/8 anonim válasza:
Na az én gyerekem nem eszik krémtúrót, tejbegrízt meg kiflit kakaóval. A csípős kolbászt szereti meg a bacont hagymával meg kenyérrel. Esküszöm nem akarnék ilyet adni de nem kell neki a baba étel. Szóval szerintem amit kíván és elfogad. Ja és 14 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!