1 év körüli babátok mit vacsorázik és hogyan?
Figyelt kérdés
Az enyém 11 hónapos. Vacsira még tápszert kap. Az ölemben ül ilyenkor és úgy eszi meg. Aztán beteszem a kiságyba. Ha nem alszik el evés közben, akkor megmosom a fogát, ha elalszik, akkor kimarad.
A védőnő kérdezte, hogy miért nem adom a kezébe az üveget és eszi meg egyedül a kiságyban? Nekem ez olyan fura. Van akinek így eszi meg a vacsit a babája?
2019. szept. 30. 20:13
1/14 anonim válasza:
Nálunk 18 hónapos és már rendes vacsorát kap, de altatás előtt még megiszik 150-200 ml tejitalt. Cumisüvegből, az egyikünk ölében, aki épp altat. Nálunk ez az esti rutin része, egy kis összebújás még alvás előtt. Reggel issza meg egyedül a kiságyban vagy a kanapén. Ne foglalkozz a védőnővel, csináld ahogy nektek jó.
2/14 anonim válasza:
1 éves, és még tápot vacsizik. 2 hete adom oda az üveget hogy egyedül igya meg. A darabossal meg hadilábon állunk, így még a reggeli és vacsi nincs kivaltva. Mondjuk mikorleulok reggelizni akkor kap sajtot, kenyerkockat, sonkát, de keveset eszik belőle.
3/14 anonim válasza:
15 hónapos (de 1 évrles kora óta így van), 7 körül vacsorázik velünk, szendvicset, virlit, rántottát, mikor mit, majd lefekvés előtt apa ölében ülve megiszik még kb. 1,5-2 dl tápszert/tejitalt (addig én a nagyot fürdetem), utána cserélünk, én altatom a kicsit, apa a nagyot. Ez ilyen rituálé nálunk. Adtam már én is a kezébe, de akkor nem itta meg mindet, csak bohóckodott a cumisüveggel.
4/14 anonim válasza:
15 hónapos
Krémtúrót, joghurtot stb eszik.
Megszoptatom
Megy fürdeni, azalatt megmosom a fogát.
Apja elaltatja
Ha én altatom, akkor komfortszopizik még, a foga miatt nem szeretem, plusz velem lassabban alszik el.
5/14 anonim válasza:
4. Vagyok
Olyan 13 hónapos korától eszik szoptatás mellett közvetlen elalvás előtt is.
De ezt egyedül, kanállal teszi.
6/14 anonim válasza:
Lányom a kiságyban ette meg a tápit ilyen idősen. Januárban lesz 6 éves az esti 'rutin' még sokat fog változni, csináld úgy ahogy nektek jó...a hugával nem tudom hogy fogom csinálni a kiságyban eszi-e majd meg vagy nem ahogy a helyzet adja és ahogy igényli/más tipusuak/az még a jövő zenéje 5 hónapos
7/14 anonim válasza:
Nem fogja meg a cumisüveget. 13 hónapos Reggelire kap csak tápszert. Vacsira nem fogadja el. Nem tudom miért. Szendvicset kap, főtt tojást stb. Utánna fürdés, fogmosás altatás.
8/14 A kérdező kommentje:
1 és 3as válaszoló: akkor ti igazából 2x vacsoráztatjátok a babát? De akkor mikor kapja az uzsonnát és hányszor eszik egy nap? Azért kérdezem, mert gondoltam már, hogy így kellene csinálni nekünk is.
2019. okt. 1. 11:24
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!
2019. okt. 1. 11:24
10/14 anonim válasza:
Egy éves gyerek már mindent eszik.Minek azzal a @ar tápszerrel tömni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!