Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli babátok mit...

1 év körüli babátok mit vacsorázik és hogyan?

Figyelt kérdés

Az enyém 11 hónapos. Vacsira még tápszert kap. Az ölemben ül ilyenkor és úgy eszi meg. Aztán beteszem a kiságyba. Ha nem alszik el evés közben, akkor megmosom a fogát, ha elalszik, akkor kimarad.

A védőnő kérdezte, hogy miért nem adom a kezébe az üveget és eszi meg egyedül a kiságyban? Nekem ez olyan fura. Van akinek így eszi meg a vacsit a babája?

2019. szept. 30. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Amíg nem vezeti be a tejet rendesen, addig adja ezt vagy a junior italokat...én is kb 15 hós koráig adtam még a lányomnak, majd váltottunk...

ne haragudj, de nem tudom hogy állna a szád, ha a te ételedet sz*roznák le vagy épp az nem gond, ha valaki 2 esetleg több évig szoptat arra is azt mondod, hogy minek rakod a cs*cs*d a szájába, mikor már mindent eszik a gyerek?🤔 mi ez már😀

2019. okt. 9. 10:10
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy 1 éves gyerek minden evő.Az hogy te azzl a mű ìzetlen @arral tömöd az egy dolog.Az enyém 5 hónaposan se ette meg.Az meg egy másik dolog hogy a sok amatőr hallgat a védőnőre akik szintén túlzásba viszik a hülyeségeiket.Ugyanígy vagyok a bébi étellel.A sok lusta inkább azt ad a gyereknek,minthogy főzzön neki.Ennyit erről.Mindenki azzal mérgezi a gyerekét amivel akarja!
2019. okt. 9. 12:10
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

A tiédnek azt adsz amit akarsz, de miért is szólod le aki máshogy csinálja? A vélemény meg tudod olyan, mint a s*gglyuk...

más is főz a babájának, kényelmi szempontból meg azzal eteti amivel szeretné... Nagyon szeretem az ilyen típusú anyukákakat van egy gyerekük és azt hiszik, hogy ők a világ közepe, mert kinyomtak egy babát és csak az a tökéletes aki ugyan úgy csinálja mint ők... Bármilyen érdekes is mindenki úgy csinálja, ahogy neki és a babájának jó... Azért, mert van gyereked, még nem lettél világ megváltó...

2019. okt. 9. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, igen, végülis 2x vacsorázik, de a "rendes" vacsorája korán, 6 után van, a tejitalt fél 8kor kapja és megy is az ágyba. Nálunk 7-8 között reggeli, fél 11-kor tízórai, alvás után 2 körül ebéd, fél 5 uzsonna, 6-fél 7-kor vacsora és fél 8-kor tejital.

Nem tudom mi a gond amúgy a tejitallal, mivel 500 ml tej alapú táplálék kell naponta 3 éves kor alatt, a tej, ami ki tudja mennyi tehenet látott miért lenne jobb? Sajtból, túróból, natúr joghurtból meg kicsit macerás naponta 500 ml-t adni. De mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.

2019. okt. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!