Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babának lehet adni...

10 hónapos babának lehet adni Capy-t vagy sima dobozos baracklevet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom szerint nem túl jó ötlet, mert a 3 és 5 éves gyerekeimnek mindig fáj a hasa a Capytől, de ez gyerekenként változik, ráadásul a Capy tele van gumiszármazékkal, ami nem teszi egészségessé.
2010. júl. 17. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez baba és anya függő.

Elfogyott a kicsi vize, nem volt mit adnom neki, csak ami nálam volt azt hiszem nesttea, mivel 300fok, bolt sehol, adtam neki. Eredmény, nem halt szomjan, és imádja.

Én adtam neki már Capyt, Siót, Heyhot, és amit még lehet kapni, egyszer félálomban véletlen Colat is(az ágy mellé teszem le az innivalót, és apa Colájából miután ittam ott maradt a víz mellett, éjjel egykor mikor inni kért a kicsi csak felkaptam az üveget is itattam), attól akkorát büfizet, de ennél több nem volt.

Ha nem adsz neki, akkor nem adsz, én adok neki, amikor az van már csak hirtelen.

2010. júl. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!