A babák megérzik az ilyesmit? Részletek lent.
Ma voltunk a lányommal (1 éves múlt) a dédimamájánál, aki sajnos nagyon-nagyon beteg. :( Szörnyű ezt leírni, de talán most találkoztak utoljára. Vagyis csak találkoztak volna, ugyanis amint beléptünk a házba a lányom sírógörcsöt kapott, szinte pánikrohama volt. Kapkodta a levegőt, visított és sírt. (Komoly sírás volt, mert potyogtak a könnyei) Komolyan mondom én még így nem is láttam sírni. A párom nagymamája, így a párom bent maradt a dédivel, mi pedig kimentünk az udvarra sétálni, hogy megnyugodjon egy picit szegénykém. Néztük a cicákat stb. nem volt már semmi baja, gondoltam megpróbálom még egyszer bevinni. Ahogy beléptünk és közelítettünk a szoba felé, ismét elkezdte a levegőt kapkodni a lányom és iszonyatos sírásba kezdett, úgyhogy nem is erőltettem tovább a dolgot. :( Az fordult meg a fejemben, hogy lehetséges, hogy érzett valamit a lányom? :( Hogy a dédike, már nem sokáig van közöttünk?
Szóval szerintetek van valami ilyen "hetedik érzéke" a babáknak?
Ebben lehet valami, hogy a mi szomorúságunkat is érezte a lányom. Ugyanis odafelé úton anyósom próbált minket felkészíteni a látványra és nekem már ettől görcsbe szorult a gyomrom (anyukámat 1 éve veszítettem el és előjöttek az emlékek stb.)
De mégis, valahogy más volt ez a sírás, ez a levegő kapkodás, pánikolás rémisztett meg nagyon. :( Most, hogy írtátok, hogy többen is tapasztaltátok a babátoknál ezt az érzékelést, már a hideg is futkos rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!