Torontoi lakosok! Hol csináltassam? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
kislányomnak szeretnék fülbevalót csináltatni, magyarban már a kórházban berakják,itt Canadában nem. :( hol csináltassam? a belvárosban lakom a Downtown-ban és 60$. az egy kicsit sok. olcsobb helyet szeretnék,de nem tom merre vannak. 10 hetes,nem baj a kilövetem?2010. júl. 16. 22:38
1/6 anonim válasza:
Talán az answers.com on kérdezd mert, szerintem itt te vagy az egyetlen kanadai, hacsak nem kamu az egész kérdés!!
2/6 anonim válasza:
Szia!
En is torontoi vagyok.Nekem 1 eves fiam van,hol szultel? En a North York Generalba szultem es ott ugy tudom megcsinaljak de most elbizonytalanitottal.
3/6 anonim válasza:
szia!
en is torontoi vagyok van egy lanyom es egy fiam mind ketott itt szultem scarboroughba a Rouge vALLEY health systembe a lanyomnak nem lottek ki a fulet,a korhazba hanem elvittem a Mallba a peoplesbe ( aranybolt) es ott kilottek neki
4/6 anonim válasza:
En is pont azon gondolkodtam,hogy ilyen Mallba biztos kell,hogy legyen ilyen is mondjuk azt nem tudom mennyibe kerul,dragabb vagy olcsobb.
Felenk mondjuk a York Dale Mall van legkozelebb.
Ti merre laktok? Mi a Steeles es Dufferin sarkanal mar majdnem Vaughanba.
1 eves kisfiu anyukaja
5/6 A kérdező kommentje:
Dundas és Younge st. downtown. Eaton Centre.-be votam és ott 60$. naon sokalom. tényleg itt lakom Torontoba. kösziii azzé,megnézek majd egy Mall-t.
2010. júl. 17. 19:43
6/6 anonim válasza:
Abban a 60 dollárban nem benne van a fülbevaló is? Gondolom, pici, arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!