Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Quinny Speedy, vagy Buzz...

Quinny Speedy, vagy Buzz babakocsit ajánlanátok? A Buzzt nem növik ki hamar a gyerekek?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! A Buzz-nak a sportkocsi változatára gondolsz, ugye? A Speedy-re és a Buzz-ra is az van írva, hogy 15 kg-ig használható (mint ahogy a legtöbbre). A Speedy kis helyen elfér, kiváló utazáshoz is, ha jól tudom, viszont nem állítható alvási pozicióba. A kicsi kerekei miatt föleg városra ajánlják.

A Buzz is elsösorban aszfaltra javasolt, bár csak az elsö kereke kicsi. Hogy öszintén szóljak, nálunk a Buzz kis kerekével problémánk volt( igaz mi egy dombos faluban lakunk). Mikor kisfiúnk betöltötte az 1 évet( 12 Kg), akkor egyre nehezebb lett tolni. Valószínü a kis kerék miatt, s mert a súly is valahogy erre a kerékre esett. Ekkor gondolkoztunk hogy Quinny Speedy vagy ABC Line). Végül az utóbbi mellett döntöttünk. A három nagy kereke falura is jó,stabilabb, alvási pozicióba állítható.(Igaz drágább mint a Speedy). Ez nálunk jól bevált!

A döntést nem tudom levenni a vállatokról. Nektek magatoknak kell mérlegelni, azokat az elönyöket és hátrányokat, amiket itt leírtam.

2008. nov. 17. 14:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget
2008. nov. 17. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!