Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a veszelyesebb ezek kozul?

Mi a veszelyesebb ezek kozul?

Figyelt kérdés

Szerintetek ejszaka alvashoz a hason alvas (a visszalelegzett levegot szivja be jobbara amiben kevesebb az oxigen plussz maga ala gyurheti a lepedot) vagy a haton alvas (ha bukik visszafolyhat rossz helyre a kaja) a veszelyesebb?

Tudom butan hangzik a kerdes mint egy igazi paramami, de mentsegemre legyen mondva, ketszer veteltem 10 es 21 hetesen, majd egyszer 26 hetre szuletett korababamat is elveszitettem 3 het utan... szoval igen barmennyire is igyekszem elegge aggodos lettem...

Kisfiam haton es hason is szivesen alszik (2 hetes baba) melyik a biztonsagosabb?

2019. okt. 22. 08:41
1 2
 11/11 Nusy83 ***** válasza:

Szia!

Nekem lassan 9 hós a kislányom és 2hetes korától iszonyú bukós volt. Sajnos volt olyan hogy az orrán keresztül is bukott nagy mennyiséget még éjszaka is. Amíg ennyire durva volt a szitu oldalt kitámasztva aludt bár nekünk a kórházban is ezt tanácsolták a csecsemősök, orvosok. A kiságy vége meg lett emelve (nem a matrac) és a porszívóra szerelhető orsziporszi is mindíg azonnal bevethető volt. Szerencsére nállunk nem okozott gondot az oldalt altatás legalábbis csípőszűrésen rendben volt minden. Mozgása korának megfelelő és a bukás is lassan múlóban.

Helyesírásért bocsi!!

2019. okt. 24. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!