Tanácstalan vagyok.3 hetes a kislányom, szeretnénk kilyukasztatni a fülét. Kiváncsi lennék ki mikor lyukasztatott, lehet már most vagy várjak vele?
Szia!
Mielőtt kijöttünk a kórházból,az újszülött osztályon kilyukasztották :))Akkor 5 napos volt :)1 hétig betadinnal kenegetni kellett véknyan,és óvatosan mozgatni,hogy mindenhol érje a kenőcs.
szia,
Én 2 hónapos korában lövettem ki neki.
...hááát...
Hatalmas csattanás, de csak 1 pillanatig tart, de az egyébként nyugodt, nem sírós csajszimat alig tudtam megvigasztalni. 1 órán keresztül haragudott rám..:((
De mára már 15 hónapos, és már rég elfelejtette..:))
sok sikert.
Szia.Azt tudom,hogy egy csattanás,mert a fiamnak is lett lőve 6 évesen :)Ő jól viselte,sőt :)Én arra gondoltam,hogy valami fertőzés vagy gyulladás nem lesz e tőle ?
Köszi a választ :)
Nem lesz, alkohollal kell néha letörölgetni. Meg forgatni kell. Nekünk 4 hétig kellett hogy benne legyen a lőtt füli, utána lehetett cserélni.
Azért arra készülj, hogy a picit jobban megviseli, mint a 6 éves fiút..mert Ő gondolom még röhögött is rajta..:))
hát igen ő nevetett,azt hitte rosszabb lesz :)
Köszi a választ :)
Minden jót nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!