Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket válasszam? Espiro...

Melyiket válasszam? Espiro vagy Baby point?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az árkülönbség mellékes most ebben az esetben.

2010. júl. 16. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Espiro-ról,mint márkáról tudok nyilatkozni, nekünk mondjuk az autós ülésünk ilyen, és messzemenően meg vagyok vele elégedve!

Van másfajtánk is, hát azt kenterbe veri. Megérte az árát.

Ha a babakocsijuk is ilyen jó, akkor megéri mevenni!

2010. júl. 19. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:

nekünk indigó van,nagyon könnyű tisztítani,szétszedni nem nagyon tudod,legalábbis a mi 3 kerekű kocsinkat nem lehet,én wanish szappanos vizes kefével átmosom,kiteszem a napra,és olyan,mint az új

1 év használat után sincs elhasználva,egyedül a könyöklőjét dobom be a gépbe,mert ott van jobban összefogdosva a koszos praclival

[link]

2010. júl. 20. 08:09
 13/14 anonim ***** válasza:

19:23-as vagyok.

Nekünk piros van, nem koszolódik hamar, bár olyan kosz még nem került rá, amit vizes szivaccsal ne tudtam volna letörölni.

Mondjuk nem használjuk sokat.

Én azért vettem pirosat, mert elég uniszex. Most még a lányom használja, de jövőre a tesó fogja (még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány).

2010. júl. 20. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Végul is melyiket vetted meg? Légyszi írd meg és, hogy meg e vagy vele elégedve, mert én is valamelyiket a ketto kozul szeretném. Koszi
2011. febr. 23. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!