Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket válasszam? Espiro...

Melyiket válasszam? Espiro vagy Baby point?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az árkülönbség mellékes most ebben az esetben.

2010. júl. 16. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem pici mindkettőnek a kereke, de ha választani kell akkor az espiro-ra szavazok.

Én nemrég vettem egy sportbabakocsit, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bár az én elvárásaimnak az felelt meg, mert nekem nem kellett rá bevásárlókosár sem.

Én ezt vettem: [link]

2010. júl. 16. 12:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Én második babakocsinak venném. Ami van, az nem fér be a kisautómba és a bkv-ra sem tudom felemelni. Itthoni sétára jó, de egyébként nem tudom használni. A szempont nálam ebben az esetben az, hogy kicsire összecsukható és könnyű. A bevásárló kosarat én nem használom.
2010. júl. 16. 12:38
 3/14 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem, hogy a négy kerék nekem jobb ezen a környéken, és az egyben tolókar.

De ez is jól néz ki, köszönöm.

2010. júl. 16. 12:44
 4/14 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen okok miatt vettük az xbabyt. 5 kilo az egész, picire csukható, van hozzá szunyogháló,táska, lábzsák és második kocsinak tökéletes.

Most már főleg az espirora szavazok. A másik túl drága és nem egy nagy szám ahhoz képest, és ahhoz, hogy második kocsi legyen

2010. júl. 16. 12:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 1 éve használjuk az Espiro kocsinkat,a 3 kerekű változatot,teljesen jó,bajunk még sosem volt vele,pedig minden nap használjuk.Ez volt a 6.kocsink,de nem bántam meg:)

Sokan mondják,hogy mivel lengyel,akkor gagyi,de negatív tapasztalataim nincsenek

2010. júl. 16. 12:49
 6/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp Espiro!
2010. júl. 16. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi is Espiro-t vettünk 2. kocsinak, mert a régi újszülött kocsi túl nagy volt és nehéz. Mi a 4 kerekűt vettük, de imádom, mert könnyű, pici helyen elfér és könnyen irányítható.
2010. júl. 16. 15:29
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor valószínű espiro lesz. Akinek ilyen van, mennyire koszolódik, hogyan lehet tisztítani? Fiúnk van, de a kéket elég kényesnek találom.
2010. júl. 19. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Espiro Magic 3 van nekünk is, már egy éve, és imádjuk! :)
2010. júl. 19. 19:23
 10/14 anonim ***** válasza:
espiro!!!!
2010. júl. 19. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!