Melyiket válasszam? Espiro vagy Baby point?
Szerintem pici mindkettőnek a kereke, de ha választani kell akkor az espiro-ra szavazok.
Én nemrég vettem egy sportbabakocsit, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Bár az én elvárásaimnak az felelt meg, mert nekem nem kellett rá bevásárlókosár sem.
Én ezt vettem: [link]
Azt elfelejtettem, hogy a négy kerék nekem jobb ezen a környéken, és az egyben tolókar.
De ez is jól néz ki, köszönöm.
Ugyanilyen okok miatt vettük az xbabyt. 5 kilo az egész, picire csukható, van hozzá szunyogháló,táska, lábzsák és második kocsinak tökéletes.
Most már főleg az espirora szavazok. A másik túl drága és nem egy nagy szám ahhoz képest, és ahhoz, hogy második kocsi legyen
Szia!
Mi 1 éve használjuk az Espiro kocsinkat,a 3 kerekű változatot,teljesen jó,bajunk még sosem volt vele,pedig minden nap használjuk.Ez volt a 6.kocsink,de nem bántam meg:)
Sokan mondják,hogy mivel lengyel,akkor gagyi,de negatív tapasztalataim nincsenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!