Van valakinek ilyen szúnyogriasztója?
Figyelt kérdés
Használ valamit? Ekcémás a babám így nem merem fújni, kenni, a szúnyoghálót pedig letépi a babakocsiról...
2010. júl. 16. 11:45
1/4 anonim válasza:
Hát én vettem ... Azt nem tudom, hogy használ-e, mert ma fogjuk visszavinni a másodikat. Az első kicserélték, mert kb. egy napig zümmögött, utána sípolt. Amit kaptunk helyette, az már három óra múlva sípolt. Egy hete vettük, használni azt nem tudtuk. Egy harmadik már nem kell, adják vissza az árát, vagy levásárolom. Remélem másnak jobb tapasztalatai vannak, én nagyon megszívtam ezzel a kütyüvel. Úgy tudom, hogy a Chicconak vagy egy ultrahangos riasztója, hasonló árban.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. A férjem visszavitte a második riasztót is, és az sem jó. Hát gondold meg, én nem vennék.
3/4 A kérdező kommentje:
úúúhh pedig azért nem olcsó! azt hiszem utánanézek a chicco-nak. köszönöm szépen!
2010. júl. 16. 16:17
4/4 anonim válasza:
A Chicco ilyen, de sajnos erről nem tudok semmit.
A Brendonban adtak volna egy harmadik szúnyogriasztót, de a férjem mondta, hogy nem kell, így vásárlási utalványt kapott. Bár az elemet elbuktuk, ami 1.400,- forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!