Milyen pelenkázótáska a jó?
szia
mire akarod használni?
mert,ha csak belepakolni pelust,törlőt..stb,akkor egy hagyományos is megfelel-ha pelenkázni akarsz a kihajtós részén,akkor pedig szerintem felesleges.akárhol álltok meg útközben-benzinkút,nagyáruház,mindenhol találsz pelenkázó helyiséget.én 1 év után most adtam vissza,egyszer sem használtam.de ,ha mindenképp akarsz venni,rengeteg félét találsz a bababoltokban
Szia! Én Top Rider márkájú pelenkázótáskát vettem az Auchanban 4ezer Ft-ért. Elég nagy méretű (ilyet kerestem), van egy állítható vállpántja és kézifogója is, plusz a babakocsira is rá lehet csatolni (pedig nem Top Rider babakocsink van). Van több kis rekesz is belül a sok kis apróságnak és van cumisüvegnek is hely az oldalán. És van benne egy kivehető pelenkázólap, ami lemosható (ez praktikus, mert a pelenkázókelyiségek nem mindenhol bizalomgerjesztőek, így a textilpelus alá is tudok tenni valamit).
Egyébként tényleg attól függ, hogy mit akarsz beletenni. Én azért kerestem méretes táskát, mert én kispárnát is viszek magammal, mert arra fektetem a kislányomat, mikor szoptatok (egyrészt nagyon kicsi volt, mikor született és azóta megszoktam; másrészt bimbóvédővel szoptatok és ahhoz szükséges a kezem, nem tudom még a babát is ölbe tartani). Ezen kívül pedig pelus, popsitörlő, popsikrém, váltóruha "baleset" esetére.
Remélem tudtam segíteni!
Igen sokat segítettél! Miért kell a kezed a bimbóvédőhöz?
Bár én is párnán szoptatok, de nem azért mert kell a kezem hanem mert kényelmesebb mint tartani a fejét.
Még 6hetes.
Nekem is azért kell a pelenkázó táska hogy mindent bele tudjak pakolni és még pelenkázni is tudja bárhol.
Előző vagyok.
Hát egy kézzel nehezen tudom a bimbóvédőt a mellemre tenni és odaadni a babának, illetve amikor leveszem, akkor két kézzel jobban elkerülhető, hogy a bimbóvédőben maradt tejcsi szétfolyjon mindenfelé. Hát ezért... :-)
Egyébként én még pocakosan nézegettem mindenhol a táskákat, mindegyikkel volt valami bajom (túl kicsi, túl drága, túl színes, stb.), de végül rátaláltam, amire szükségem volt! Jó nézelődést!
Milyen színű?
Én avent-es bimbóvédőt használok nagyon bevált, a többi nem jött be. Mindig leesett vagy nem jól tapadt a mellemre és szegényke a levegőt is szívta.
Én a pelenkával szoktam levenni egy kézzel és akkor a pelus lesz tejes. :)
Köszike.
Köszi a tapasztalatot! :-)
Alapvetően sötétkék színű a táska, kis világoskék és piros részekkel kombinálva. Igazából kicsit lányosabb színt kerestem, de végül is ez is teljesen jó még akkor is, ha a babakocsint piros :-)
Jó babázást!
Ja elfelejtettem válaszolni egy kérdésedre!
Az Auchanban még júniusban vettem, de azóta is láttam már ott egy-két hónapja. Nézd meg, hátha van még és lehet, hogy megtetszik :-)
Oké! Köszönöm szépen!
Jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!