Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan pépesítitek teljesen...

Hogyan pépesítitek teljesen "folyékonnyá" babátok ételét?

Figyelt kérdés
Kisfiamnál az a gond, hogy ha iciripiciri darabka is marad az ételében, azonnal elkezd sírni, és onnantól kezdve nem hajlandó tovább enni. Az üveges ételekkel nincs gond, hiszen azok teljesen pépesek, folyékonyak, egy kósza darabka sincs benne, de itt a nyár, a sok friss gyümölcs, zöldség, nem akarnám ezektől megfosztani csak azért, mert nekem nem sikerül tökéletesen összeturmixolni az ételét. Moulinex botmixerem van, egyébként nagyon jól össze tudom vele turmixolni a kaját, de mindig marad benne egy-két nagyon apró darabka. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy ezt hogy tudnám elkerülni?
2010. júl. 16. 11:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni! Szegény kicsid, szörnyű lehet, ha még hány is a kis darabkáktól.:(

2010. júl. 16. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

a húst is pépesítem teljesen. Arra figyelj ha turmixot veszel, hogy lehetőleg ne 1 literes legyen a tartálya, mert akkor kevés mennyiséget nem fogsz tudni jól pépesíteni. Nekem fél literes bejött, még talán a 7dl-es is jó lehet, annál nagyobb semmiféleképpen ne legyen szerintem.

2010. júl. 16. 15:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor már választ is adtál a kételyeimre, ugyanis én is attól tartottam, hogy esetleg túl nagy a tartály, és a turmixgépnél meg az a baj, de így akkor csak fél literes tartályút veszek én is. Köszönöm még egyszer, a többieknek is, sokat segítettetek!
2010. júl. 16. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint.

a sors fintora vagy nem tudom mije, hogy tegnap elromlott az én kicsi turmixom is. Neked sikerült beszerezned azóta, milyet vettél, mert amilyen az enyém, olyan már nincsen forgalomban :-(

2010. júl. 20. 10:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon sajnálom, hogy elromlott.:( Én még nem vettem egyelőre, mert botmixerrel sikerült nagyon alaposan összeturmixolnom a gyümiket, zöldségeket, úgy csinálom, hogy nagyon kis mennyiséggel kezdek, úgy öntöm hozzá a többit, és így szinte 100%-ig darabkamentes lesz, csak kicsivel tovább tart. Húst meg húsos bébiételben kap egyelőre, mert azt a botmixer nem pépesíti teljesen. Tervezem, hogy veszek majd turmixgépet, de ebben a kánikulában nem akarok a picimmel buszozni, ugyanis nem városban lakunk. A férjemnek munkaeszköz a kocsi, a tömegközlekedést meg inkább nem részletezem. Szóval várjuk a kánikula végét, vagy hogy a férjemnek legyen egy szabad délutánja. De ha Te esetleg vennél addig, akkor kíváncsi lennék, hogy milyet?!
2010. júl. 20. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!