Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért néznek mindig ezért...

Miért néznek mindig ezért furcsán?

Figyelt kérdés

Mikor megtudja valaki hogy a fiam két éves és még nem evett Dörmit, tejszeletet, kinder tojást, mindenféle agyoncukrozott dokgokat, és hogy minden zöldséget,gyümölcsöt megeszik akkor szinte hülyének vagyok nézve.

Nem akartuk már kicsi korában tömni édességgel, szerencsére jó evő,hogy ehhez van e köze nem tudom, csak néha olyan furán néznek rám emiatt. 🙈

2019. okt. 9. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#1-es! Szívemből szóltál! Pacsi 👊🤣
2019. okt. 9. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem, ez mért felvágás, vagy miért agresszív a válaszok egy része. "Nem érdekel, mivel eteted a kölköd" -?

A mozgásfejlődésnél mért nem gáz, amikor büszkélkednek az anyukák, hogy már mondjuk 7 hónaposan jár? Az én babám lassú mozgásfejlődésű, ezer meg egyszer lereagáltam már nyugodtan a mások ezek szeribt dicsekvését, nem is gondoltam dicsekvésnek.

A Kérdező mért gondoljátok, hogy felvág vele? És ha azért mondja, mert büszke erre, akkor is mi van?

2019. okt. 9. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

"A mozgásfejlődésnél mért nem gáz, amikor büszkélkednek az anyukák, hogy már mondjuk 7 hónaposan jár?"

Csak a tudatlan örül annak, ha a gyereke 7 hónaposan jár. Pont ugyanannyi veszélye van a túl korai mozgásfejlődésnek, mint a megkésettnek.

2019. okt. 9. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Ezt én értem, akkor legyen 9 hónap. Most itt arra gondoltam, hogy boldogan újságolja vki, milyen szipiszupi a gyereke vmiben, amiben az enyém mondjuk nem, mert késik az a mozgása, gyógytornáztatják stb. (Szerencsére már nem).

Én nen szoktam ilyenkor azt feltételezni, hogy a másik kárörvend vagy felvág.

Nekem ez is hasonló. Már ha egyáltalán vki egyetért a cukor"megvonás" elvével, csak nem sikerül neki jól. Ha meg egyet se ért, akkor végképp nem értem, mi lenne a felvágás.

2019. okt. 9. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14. Mert annyira kvra értelmetlen kérdést kiírni arról, hogy hogyan NÉZNEK az emberek.
2019. okt. 9. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Rám azért néznek " furcsán", mert mindent megeszik a 2 évesem. Ha elé teszed a kindert és a szőlőt, a szőlőért nyúl, mert ismeri mind a kettőt és az utóbbi jobban ízlik neki. A tied nem biztos, h azt választaná, nagy rá az esély, h a kíváncsiság nyerne, hogy az mi.
2019. okt. 10. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!