Melyik nevet adnátok? És miért? (Átlagos vezetéknévhez
menne, mind illik hozzá)
Figyelt kérdés
Sarolta, Rebeka, Olívia, Gréta, Zsófia vagy Anna.
(Korábban az Annát akartuk, de nagyon gyakori, így kivettük a sorból. Aztán született egy kisfiunk, nem is kellett ezzel foglalkozni. Most pedig nagy tanakodásunkba mégis visszakerült a sorba.)
Nálunk talán a Zsófia, Sarolta, Anna a legesélyesebbek.
Szerintem legyen akkor Anna, ha ennyire visszakerül mindig a kalapba.
2019. okt. 5. 15:13
12/18 anonim válasza:
Olívia a nevem,de a lányomnak is ezt választanám. Vagy esetleg még Rebekát.
2019. okt. 5. 15:27
13/18 anonim válasza:
Én Zsófia vagyok és utalom a nevem, szóval én Annát vagy Rebekát mondanék. De egyik sem igazan tetszik.
2019. okt. 5. 15:29
14/18 anonim válasza:
Az ember az alapján választ, hogy milyen ember viseli a környezetében a nevet. Most ha azt írom, hogy egy Olíviát ismertem, aki egy idegbeteg, hülye nő benyomását keltette, akkor majd nem azt adod? Felesleges ez a kérdés, add azt, ami neked tetszik.
2019. okt. 5. 15:30
15/18 anonim válasza:
Egyedül az Annát adnám. A Rebekát és Grétát rondának találom.
2019. okt. 5. 17:55
16/18 anonim válasza:
Sarolta - ez a legszebb,ezt adnám
Rebeka - nem szeretem ezt a nevet 🙁Olívia, Gréta - számomra közömbös nevek Zsófia, Anna - szép, de igen gyakori nevek
2019. okt. 5. 17:55
17/18 anonim válasza:
Ha ennyire kötődtök az Anna névhez adjátok azt, esetleg ha nagyon sok van a környéken vagy féltek hogy elvegyül a neve adjatok mellé meg egy nevet. Ez esetben én az Anna Saroltát vagy az Anna Zsófiát adnám. Egyrészt mert ez a három név van nálatok a top3ban másrészt ezzel a két névvel cseng össze a legjobban.
2019. okt. 7. 13:45
18/18 anonim válasza:
Bármelyik vállalható. Én a Grétát nem adnám, meg talán a Saroltát sem. A Zsófiát is meggondolnám - itt nálunk az összes ilyen nevű lányt "Fikának" csúfolják. Oké, a gyerekek felnőnek, de akkor is...
Legyen Anna, ha már korábban is azt akartátok. Kortalan név, sokféleképpen lehet becézni, egyből érthető. Jó választás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!