Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nevet adnátok? És...

Melyik nevet adnátok? És miért? (Átlagos vezetéknévhez menne, mind illik hozzá)

Figyelt kérdés

Sarolta, Rebeka, Olívia, Gréta, Zsófia vagy Anna.

(Korábban az Annát akartuk, de nagyon gyakori, így kivettük a sorból. Aztán született egy kisfiunk, nem is kellett ezzel foglalkozni. Most pedig nagy tanakodásunkba mégis visszakerült a sorba.)

Nálunk talán a Zsófia, Sarolta, Anna a legesélyesebbek.

2019. okt. 5. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem legyen akkor Anna, ha ennyire visszakerül mindig a kalapba.
2019. okt. 5. 15:13
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Olívia a nevem,de a lányomnak is ezt választanám. Vagy esetleg még Rebekát.
2019. okt. 5. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Én Zsófia vagyok és utalom a nevem, szóval én Annát vagy Rebekát mondanék. De egyik sem igazan tetszik.
2019. okt. 5. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Az ember az alapján választ, hogy milyen ember viseli a környezetében a nevet. Most ha azt írom, hogy egy Olíviát ismertem, aki egy idegbeteg, hülye nő benyomását keltette, akkor majd nem azt adod? Felesleges ez a kérdés, add azt, ami neked tetszik.
2019. okt. 5. 15:30
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Egyedül az Annát adnám. A Rebekát és Grétát rondának találom.
2019. okt. 5. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Sarolta - ez a legszebb,ezt adnám

Rebeka - nem szeretem ezt a nevet 🙁Olívia, Gréta - számomra közömbös nevek Zsófia, Anna - szép, de igen gyakori nevek

2019. okt. 5. 17:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kötődtök az Anna névhez adjátok azt, esetleg ha nagyon sok van a környéken vagy féltek hogy elvegyül a neve adjatok mellé meg egy nevet. Ez esetben én az Anna Saroltát vagy az Anna Zsófiát adnám. Egyrészt mert ez a három név van nálatok a top3ban másrészt ezzel a két névvel cseng össze a legjobban.
2019. okt. 7. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik vállalható. Én a Grétát nem adnám, meg talán a Saroltát sem. A Zsófiát is meggondolnám - itt nálunk az összes ilyen nevű lányt "Fikának" csúfolják. Oké, a gyerekek felnőnek, de akkor is...

Legyen Anna, ha már korábban is azt akartátok. Kortalan név, sokféleképpen lehet becézni, egyből érthető. Jó választás.

2019. okt. 7. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!