Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ennyi "rázkódásból"...

Tényleg ennyi "rázkódásból" is baj lehet?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy már a ringató mozdulatok illetve fel le mozgatás is agysérülést okozhat.
2019. okt. 4. 07:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy kellemes ringatás és a dühből megrázás nem ugyanaz. Nyugodtan ringasd, ahogy ösztönösen ezt teszik az anyák több ezer éve - nagyon fejlesztőnek mondják.
2019. okt. 4. 07:46
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
:)) Kérdezd meg a nagymamádat :)) Szerinted?? Foglalkoztak ilyen baromságokkal???
2019. okt. 4. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Hogyne. Nálunk tradicionálisan mindenki agysérült, mert a többséget órákon keresztül kellett erőteljesen ringatni az alváshoz. Én a murván tolt babakocsiban aludtam a legjobbakat, unokaöcsémmel meg egy félórát kellett kb szökdelni hogy aludjon. Senkinek semmi baja...

A valódi megrázásnál a gyerek feje ide-oda csapódik tehetetlenül nagy erővel.

2019. okt. 4. 07:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvérem lánya csak és kizárólag úgy tudott csecsemőkorban elaludni, hogy egy baba horodozóban erőteljesen ringattag, mint ha hintázna. El tudod képzelni, hogy a babát hintaztatják, mert csak így aludt el.... Egészséges 15 éves lett, gyunyoruen rajzol, művész suliba fog jelentkezni.
2019. okt. 4. 07:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Kisfiam sokáig csak úgy aludt el, ha macskakövön vagy nagyon göröngyös talajon toltam. Semmi baja.
2019. okt. 4. 08:04
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Konkrétan a videóban látható altatást már veszélyesnek mondták. Reméltem hogy baromság.

2019. okt. 4. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gyerekek milliói lennének agysérültek. Azok is, akiket az anyjuk a göröngyös úton tol a babakocsiban, vagy kocsiban rázkódik, vagy hurcizzák.

Semmi baja nem lesz egy nyugtató ringástól, vagy egy babakocsizástól....

A megrázás az más, hirtelen és veszélyes,de egy ringatás? Jóhogymeg se fogd a gyereket mert baja lesz.....

2019. okt. 4. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En a kislanyomat csak ugy tudom elaltatnj h raulok egy nagy fitneszlabdara es azon rugozom 😅 nem agyserult elhiheted🤣
2019. okt. 4. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem no name videóból kell tájékozódni, hanem olvass rendes szakkönyveket!
2019. okt. 4. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne viccelj mar!!! Adamo hintat ugy cipalom ha benne van h orom nezni es elvezi nagyon nevet kozben
2019. okt. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!