Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan segíthetnék kislányomna...

Hogyan segíthetnék kislányomnak, ha a garatnál tele van az orra?

Figyelt kérdés

Hörög és hallom, hogy tele van, de porszívóval nem jön ki akkor sem, ha befújom. Már raktam bele anyatejet is, de semmi. Ok orvos, de most vasárnap van.

9 hónapos.

2008. nov. 16. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

szia,

Sajnos addig kell szívni az orrszívó-porszívóval, amíg van benne.

Persze lehet közben egy kis pihi, de muszáj így kiszívni, mert arcüreg-gyulladást is kaphat.

2008. nov. 16. 17:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Akkor olyan nincs amit porszívóval sem lehet kiszívni? Kijön előbb-utóbb, ha sokat csinálom? Nem gond, ha a másik orrlyukát befogomn, nem erős úgy?
2008. nov. 16. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ettől mi is szenvedünk néha. Olyankor mindig párásítok, mert általában reggel hallom neki, hogy hörög a kis torka. A doki azt mondta,hogy amig nem köhög és nem beteg addig nem tud vele mit csinálni, és ne porszívozzam túl, mert a nyálkahártyát megsértem vlee. Onnan már csak a pici gyomrába megy szóval gyulladást nem okoz. Még szoktam vele jó meleg teát, vagy vizet itatni. De az első kaja tuti leviszi neki (ja előtte csepegtetek az orrába nasivint (bébi).
2008. nov. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!