Akiknek kis korkulombseg van a gyerekei kozott hogyan oldottak meg pl. az etetest, altatast, stb?
Figyelt kérdés
9 honapos a kislanyom es Februarban erkezik a teso.Egy kicsit bevagyok sz*rva hogyan fogom tudni ellatni mindket kicsit.(nem kivant terhesseg,valahogyan becsuszott,de a lenyeg hogy bevallaltam igy is).Olyanok irjanak akik hasonlo cipoben vannak vagy voltak,nem kerek a miert nem vigyaztal jobban cimu musorbol azt tegyetek az abortusz rovatba,hanem ertelmezzetek a kerdes lenyeget legyszi.Koszonom. :)2019. okt. 1. 08:35
1/5 A kérdező kommentje:
Bizom benne hogy nagyon szuper kis tesok lesznek foleg igy 1 ev korkulombseggel,de hogy csinaljam hogy jo anyukaja legyek mindkettonek es ne szenvedjenek hianyt a szeretetemben?Tudom hulye kerdes de ilyen hulye gondolatok vannak bennem..Ugye bele lehet majd razodni ebbe hamar?
2019. okt. 1. 08:42
2/5 anonim válasza:
Nekem 3as ikreim vannak, igaz az kicsit másabb, de kialakítottunk egy tartható napirendet és ez alapján eszik alszik mindenki. Bele fogsz rázódni mert muszáj lesz, és hamar összenőnek.
3/5 anonim válasza:
13 hónap van a lányaim között, nálunk tervezett a kis korkülönbség. 😊 Én imádom! Abszolút nem volt nehéz az eleje sem, 2 hét alatt összeszoktunk és kialakult az új rendszer. Nagyon jó tesók már most, szeretik egymást és türelmesek mindketten, ha a másik miatt kell várni. A kicsit bármikor leteszem, tud aludni a nagytól, azt az elején igyekeztem beállítani, hogy a délutáni és az esti elalvás együtt legyen, hogy nekem is legyen egy kis pihiidőm. Most 8 hónapos a kicsi, gyönyörűen egyben van a napirend: együtt van ebéd, utána alvás, ébredés, uzsi, fürdés, vacsi, mese, fogmosás, elalvás. Egyedül reggel kelnek váltva. 😊 Az evéssel sosem volt baj, a nagyot tudtam etetni a babával az ölemben is, amíg a kicsi szopizik, addig meg jön a nagylány a könyveivel és olvasunk, vagy böngészünk. 😊 Most már egyedül eszik a nagyobbik, így teljesen együtt ebédelünk: ő saját evőeszközzel, én is, velem szemben a kicsi, neki kanalazok. 😊 Ha van konkrét kérdésed, írj.
4/5 A kérdező kommentje:
Es tudom buta kerdes,de arrol mi a velemenyetek hogy o kisfiu lesz.Tehat egy lany es egy pici fiu.Attol meg lehetnek ji tesok nem?Mi 3an vagyunk lanyok a csaladban,nemtudom milyen egy ocsi vagy egy battyo. :D
2019. okt. 1. 10:02
5/5 anonim válasza:
hogy vannak gyerekeid egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!