Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megkóstoltátok az anyatejet...

Ti megkóstoltátok az anyatejet? Anyákra és apákra is kíváncsi lennék

Figyelt kérdés

2019. szept. 29. 13:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%
Egyikünk se. Viszont nálunk nem büdös a fagyasztott anyatej miután felolvadt. Érdekes..
2019. okt. 3. 08:57
 22/30 anonim ***** válasza:
31%
a büdös is meglehetősen relatív dolog. Neked lehet, hogy nem büdös, nekem igen. Mint ahogy a káposzta, karfiol, pacal, kovászos uborka is büdös és nem is bírok egy légtérben lenni velük (sőt, a kovászos uborkát még a bőrén is megérzem a páromnak, ha evett, akár fél nappal később is)
2019. okt. 3. 09:10
 23/30 anonim ***** válasza:
63%
Persze, én ki is próbáltam magamnak hogy milyen nehéz szívni.
2019. okt. 3. 14:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20-as, hát ez igazán undorító volt, köszi, h akaratlanul is besegítettél a diétàmba!

Am igen, megkóstoltuk, kíváncsiak voltunk mindketten, de ez meg is állt a szó szerinti kóstolásnál, eszembe nem jutna a kv-ba tenni, vagy ilyesmi... aztaqrva...

2019. okt. 3. 18:58
 25/30 anonim ***** válasza:
76%

Mi még nem, de januárban szülök, apuka már elmondta sokszor, hogy ő mindenképpen meg fogja kóstolni. Én még nem tudom, nem hiszem, hogy lesz hozzá gusztusom.

16-os, először én is azt hittem, hogy csak vicc.. Ízlések és pofonok, de ez a kávéba, meg alapból meginni, tényleg nagyon undorítóan hangzik.

2019. okt. 11. 20:41
 26/30 anonim ***** válasza:
Én is mindent megkóstolok amit adok neki. Anyatejet is, bébiételt, gyógyszert, nyílvan azt is amit en csinálok neki. Az apja semmit, párszor azt amire kiváncsi volt.
2019. nov. 13. 09:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok fura de nekem ez a kávéba beletenni dolog nem hangzik undorítónak. Poén szinten mi is mondtunk ilyet de nem tettem meg. Ettől függetlenül miért lenne undi? Ki igy ki úgy. Teljesen érthető ha amúgy megszenvedett minden cseppjéért és fájt a szíve kidobni. Én is kidobtam és szar volt egy jó darabig, de hát frissen se adhattam már neki oda, tárolni meg felesleges volt, ezvan
2019. nov. 13. 09:31
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyon édes volt. Anyuka vagyok.
2020. ápr. 10. 18:12
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek megihatja de undorító számodra?
2020. ápr. 10. 20:25
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Én terhesen meg akartam mindenképp, de amikor már volt tejem, valahogy nem vitt rá a lélek. Apuka hallani nem akart róla, pedig cukkoltam vele.
2020. ápr. 10. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!