Ti megkóstoltátok az anyatejet? Anyákra és apákra is kíváncsi lennék
Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 13:27
11/30 anonim válasza:
Én dettó mint a 2es, mindent megkóstolok amit a gyereknek adok. Sőt szemcseppet és szemkenőcsöt is kipróbáltam már mielőtt a gyereknél alkalmazni kezdtem.
12/30 anonim válasza:
Igen, megkostoltam, anyuka vagyok. Finom edes volt, de azert az a par csepp eleg volt😂
13/30 anonim válasza:
Igen, mi is megkóstoltuk, ahogy már más is írta mindent megkóstoltam mielőtt a gyereknek adtam.
14/30 anonim válasza:
10. Fújjvakker, undorító ez.
15/30 anonim válasza:
Én (anya) nem kóstoltam, mert utálom a tejet, viszont a férjem megkóstolta.
16/30 anonim válasza:
Persze. Soha nem öntöttem ki. Ha nem volt "kéznél" a gyerek, fejés után megittam. Ha cucliból ivott, a maradékot megittam... minden cseppje aranyat ért!
(Ittuk kávéba is :o :D )
17/30 anonim válasza:
Igen, 1-1 cseppet. Nagyon édes volt.. Anya vagyok.
19/30 anonim válasza:
Ez megint egy perverz aki az anyatejre meg a szoptatásra veri?
20/30 anonim válasza:
"De ez vicc, ugye 16?"
Nem, miért?
Megszenvedtem érte, hogy legyen. A sok küzdelem és fájdalom után nem voltam hajlandó egyetlen cseppjét sem kiönteni, vagy kidobni. Mivel nagyon hamar kiderült, hogy fagyasztás után nem kell a gyereknek (nem csodálom, büdös, mint a bűn, ha kienged), így kellett valami egyéb lehetőség. Szóval mivel a gyereknek nem kellett, így megittam én. És igen, simán beletoltam a reggeli kávéba, ha éppen úgy jött össze a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!