Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az baj ha a6 hós babám nem...

Az baj ha a6 hós babám nem fordul át a hasárol a hátára?

Figyelt kérdés

Hátrol átforul a hasára de hasrol már nem fordul vissza?

Már ül egyedül

2019. szept. 28. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el!

[link]

2019. szept. 28. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon sok itt a rosszindulatú anyuka, ide jönnek megmondani a tuti, mert a való életben nem merik.

Ne hogy szivedre vedd.

Nekem sincs anyukám, anyósom is meghalt még a 90-es években. Tudom, hogy mennyire nehéz ez. Nem vagy rossz anya, dehogy is vagy. Annyi a bűnöd, hogy túl sok bizalmat adtál a védőnőnek és az orvosnak.

Most már ne ültesd. Hagyd, hogy játszon hason a szőnyegen és rá fog érezni a forgásra.

Az én babám 8 hónapos, 6,5 hónaposan forgott mind két irányba magabiztosan. Test szerte hipoton egy kicsit, 2 hónapos korától majd 5 hónapos koráig dévényre jártunk, 4 hónapos korától sima gyógytornára járunk, heti 1x. Igazából semmi nem változott. Mindent magától kezd el csinálni, akkor amikor úgy érzi csinálnia kell. És ez így van jól.

Tudják a babák mikor mit kell.

2019. szept. 29. 03:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm szépen a segítséged,

Keves utolsó :)

Még annyit hogy majd rájön akkor egyedül?

2019. szept. 29. 06:16
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

Így van. Rá fog jönni egyedül. Sokat legyen kemény felületen és hason, ezért írtam a szőnyeget.

Kitartást! Nem lesz semmi gond! Nagyon jó anya vagy! Már az írásodból is látszik.

2019. szept. 29. 07:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. szept. 29. 20:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Ma délelött hasra raktam a szőnyegre a Fiam, igaz hogy megint üvöltött de nem tudom hallgatni ahogy üvölt, így hát segítettem neki, játszottunk úgy hogy mokásan átforgatom az oldalára és úgy pocakra, és úgy a hátára.

Na ez tetszett neki.

Aztán ott hagytam had találja fel magát, ki mentem a konyába.

Mire vissza néztem rá négykézlábra állt és"hintázott"

De nem sokáig......

Esküszöm nektek anyukák hogy én jobban örültem neki mint bárminek is.... Szegényem nem tudta hogy minek ugrándozok meg minek örülök ennyire 😁😄😅

És a ti babátok az hogy jelzi a álmos-fáradt?

Az enyémnek akkor már semmi nem jó, se a játék, se a cici, sem a kintlét.

Akkor őt belerakom a babakocsiba, mert sajnos nem aludt el sose a kiságyában,nem tudom azt valahogy nem szereti....

Aztán azt képzeljétek el hogy ő nem alszik el úgy ha ringatva van, akár milyen fáradt, ő porszivón alszik el,

Már le van telepítve a telefonomra is mert azért este nem akarom bekapcsolni a porszivot....

A ti babátok hogyan miképp alszik el? Jelzi ha fáradt?

És hogy mikor kezdett el kúszni-mászni?menni?

2019. szept. 30. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha álmos akkor nálunk is ez a "semmi se jó" van. Főleg, amióta nagyon felpörgött a mozgásfejlődés. Ha álmos, dörzsölgeti a szemeit, ásít. Altatás ilyenkor úgy néz ki, hogy sír, felveszem, megölelgetem. Közben megy a sírás szünetekkel, mert még mozogna, de már fáradt. Mindezt sokszor már csukott szemmel. Aztán amikor már látom, hogy tényleg alvás lesz, beteszem a kiságyába, behelyezkedik és alszik. Most lett ilyen "rossz" a helyzet, hogy elkezdett ülni és azt gyakorolja...még álmában is elkezdi a mozdulatsort. De a kisfiam nagyon kis izgága. 4 hónapos korára felállt négykézlábra, elkezdett hintázni. Most lett 5 hónapos, kb 2 hete kezdett el támaszkodva ülni. Mászás nem tudom mikor lesz belőle, egyelőre az ülést akarja inkább kifejleszteni, ahogy én látom. Viszont ezzel olyan mozgásokat fejleszt, amiből az fog hamarosan következni.

Amúgy ne aggódj. A forgást a kisfiam is a hintázással együtt sajátította el. Ahogy elkezdte azt, a forgások is könnyen mentek már minden irányban oda-vissza. Gyógytornász pedig mondta, hogy nem kell aggódni, ha nem fog kúszni, a mászás legyen meg, az a lényeg.

2019. szept. 30. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!