Miért szeretnék már 20 évesen ennyire kisbabát? Bővebb lennt
Számomra annyira érthetetlen , hogy ilyen korán olyan erőss bennem ez az érzés , leírhatatlan ..
Egyedül a felelősségtudat írja felül ezt a vágyat , és arra késztet , hogy még várjak , hogy mindent megadhassak majd jobban mint most a babámnak .
Képes vagyok a nap 24órájában erre gondolni hogy már akarom azt a sok problémát és azt a mégtöbb boldogságot amit egy baba jelent.
Miért jött ez az ösztönös érzés ilyen korán?
Lehet, hogy ilyen alkat vagy, de az is lehet, hogy pillanatnyi fellángolás.
Nem tudom, hogy van-e a közeledben gyerek. Nekem 20 évesen nem volt és el tudtam képzelni, hogy fiatalon szüljek, meg milyen kis aranyosak a gyerekek... Most 30 leszek és nem akarok gyereket, ehhez az is hozzájárult, hogy láttam, hogy a környezetemben többen szültek.
Mert nagyon unatkozol.
Tanulj inkább valami értelmeset, egy normális szak mellett nem agyalnál ennyit ezen 20 évesen.
Köszi a válaszokat :)
Kedves harmadik , másodéves egyetemista vagyok pénzügy számvitelen, de köszi a jó tanácsot unatkozni egyáltalán nem szoktam e miatt, és a tanulásommal sincs gond .
Valószínű ilyen vagyok , de most még képtelen vagyok elképzelni , hogy később talán ne akarnék babát.
Nem hinném hogy fellángolás.Túl erőss érzés , ez biztos.
Utolsó , nagyon jó volt ezt így most végig olvasni , irigyellek érte ! Komolyan
Sok boldogságot a picihez és egymáshoz :) !!
Kedves #8 Gratulálok mindkét csöppséghez , és boldog baba várást :)
Biztosan kis boldog család lehettek. Sok sikert mindenhez !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!