Szerintetek tényleg nincs mesterséges színezék a babakajában?
Most evett a kislányom bolti kész kaját, le volt nagyon árazva, gondoltam kipróbáljuk (1 éves kortól adható kész kaja). Ha nincs időm főzni, akkor van itthon egy-egy vésztartaléknak.
Ilyet még nem vettem, ez valami paradicsomos spagetti.
Hát nem tudom...
A saját paradicsomos kajáim után nem kell beáztatni éjszakára a gyereket, ez meg csak aktív szappanozás hatására volt csak hajlandó elengedni a kislányom bőrét...
Nem fura?
Nem lehet, hogy cékla a színezék?
Nem hiszem, hogy van benne mesterséges színező. Legalábbis remélem :)
Én is szoktam venni bébiételt a másfél évesemnek. Bár paradicsomosat nem, mert azt nem szereti.
Én nem hiszek ezekben a mindentől mentes-steril humbukokban...
Ha húsos, és tartósítószermentes, miért nem kell hűteni?
Nálam is van itthon, vésztartalékra, de én főzök neki mindig.
Hát én nem tudom csak a Hipp-et és néha a kecskemétit veszem. Nekem úgy tűnik nincs benne szinezék, a sárgarépás barackos dolgok narancssárgák, de ha magam készítem akkor is.Az áfonya alma olyan seszínű a szilvával együtt. Eddig csak ezeket ettük a többit még nem figyeltem meg.
Egyébként az utolsónak: azért nem kell hűteni mert vákummal van lezárva (tudod pattan a teteje mikor bontod) és így nem tud erjedésnek indulni, de mikor már kibontottad szépen írja az üvegen hogy hűtőben 24 óráig tárolható. És tényleg így van, mert az egyiket 4 napra a hűtőben felejtettem és elég erjedt volt, annyira hogy én akartam megenni, de nem volt hozzá gusztusom. Ha lenne benne tartósítószer hűtőben 4 nap alatt nem erjedne meg.
Én is szívesebben adom a saját kajánkat a manónak, ezek a vésztartalékok olyan napokra vannak, amikor vagy nem főzök, én meg csak épp futtában eszek, vagy a mi ételünket éppen nem fogadja el miss Válogatós.
Próbál már egyedül enni, és hát... a fél konyhát be kellett áztatnom, és csak domestos-szal jött le a narancsszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!