Babámnak sebes a térde. Mit csináljak? Ti hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
7 hósom mászik, ebben a melegben nem adok rá nacit de teljesen kisebesedett a térde :( kenni csak éjszaka tudom, nappal egyből "lecsoszogja".
Ti mit csináltok/csinálnátok?
tényleg lehet kapni bébi térdvédőt?
vagy hamar meg fog keményedni a bőre a térdén?
2010. júl. 15. 13:57
1/7 anonim válasza:
Meg is keményszik egy idő után, de ha mégis védenéd, akkor egy zokni felső részét vágd le, és húzd a térdére. Olcsóbb, mint venni. Biztos lehet kapni is, mindent "felfedeznek", h lenyúzzák rólunk a pénzt...
2/7 anonim válasza:
Ezt találtam neked. Én is olvastam a zoknis megoldást is de szerintem ez strapabíróbb mint a zokni.
3/7 A kérdező kommentje:
850 forintért talán nem is olyan sok. ha csúszásgátlós zoknit vágok szét kb. ennyibe kerül :S
2010. júl. 15. 14:15
4/7 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. A bébitérdvédő keményebb anyagból van, jobban véd? Hol kapható?
5/7 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekel. Bár én a harisnyának a lábfejét és "bugyi" részét vágtam le.
6/7 anonim válasza:
Én a tesz-veszen vettem,de ügyes anyuka maga is elkészítheti.Egy henger alakú anyagot összevarrsz,az aljára és a tetejére gumit,hogy ne csússzon le,az elejére raksz egy kör alakú szivacsot,amit bevonsz anyaggal,és körbevarrod.Először én is csúszásgátló talpú zoknival próbálkoztam(levágtam az orrát,és vastag,téli zoknit használtam),de az mindig lecsúszott(igaz,annak is lehetett volna az aljába és a tetejébe gumit varrni.Különben a Pampers-nek is van,és az tépőzárral állítható(azt is a teszen láttam,nagyon jól nézett ki)
7/7 anonim válasza:
Szia.Próbáld megmutatni neki,hogy tud úgy mászni,hogy a térde nem ér le.A lányom az udvaron,járdán úgy mászik,hogy a tenyere és talpa van csak a földön,így még nem sebesedett ki sosem a térde,pedig régóta mászik,11 hós lesz.Magától jött rá,ösztönösen,édesen vicces ez a mászásforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!