Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell hozzataplalni?

Hogyan kell hozzataplalni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van rengeteg minta a neten, de egy ki sit mindegyik mas, arrol nem is beszelve, hogy a vedonom tok furan magyarazta, o elso heten mar krumpli+zoldseg pepet mondott. Kerdeztem hogy ha igy adom honnan fogom tudni ha vmelyikee erhekeny azt mondta az mindegy. Mondom mivan???

Szoval segitsetek legyszi sajat tapasztalatokra lennek kivancsi.

Annyir tudok h egy uj etel bevezeteset 3 napig tesztelni kell h oke e neki. De mikor kell lé es mikor lehet mar püre? Meg ilyesmi...

Minden erdekel

Koszonom

2019. szept. 21. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki másképl csinálja.Én azt mondom hogy így csináld:

Ne keverj semmit semmivel eleinte,csak azt a bizonyosat add neki.Pl répa,ne tegyél mást melléje így a biztos.pürésítsd és ugye 1-2-3 kanállal egy alkalomra.Levet adhatsz neki napközben bármikor de azt is úgy hogy pl csak alma lé,nem alma+barack vagy más.Ha könnyebbnek érzed írj fel mindent.

Pl.

Hétfő:

Reggel 3 kanál alma

Délután 2 kanál répa

És így tovább,ahogy a leveket is.Így ha baj van tudod melyik lehet a ludas :) ha nincs baj azután keverheted úgy ahogy mondta a védőnő(megjegyzem nem kell mindig pont rájuk hallgatni)

2019. szept. 22. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
En mindent 3 napig kostoltattam. 3 napig nem volt uj iz, de amit mar korabban evett az meheet bele. Tehat ha a krumplit mar szoktattad es nem okozott gondot, akkor a repat adhatod eloszor a krumplival.
2019. szept. 22. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:

3-4 nap egy új iz. Mindig dupláztam. 4.nap amennyivel jól lakott. Ha nincs baja, jöhet a következő.

Amikor több íz is be volt vezetve, akkor vegyítettem. A táblázatit nem követtem görcsösen, mindig azt adtam, ami volt itthon, amihez kedvem volt.

2019. szept. 22. 07:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Először reszelt alma levét adtam. Másnap pár kanál reszelt almát. Harmadnap kicsit többet. Ez ment 1 hétig. Majd sütőtököt sütöttem, pürésítettem babavízzel, ezt ugyanúgy mint az almát, első nap pár kanál, majd egyre több. Védőnő mondta vezesemm be minél előbb a glutént ezért kövi héten almába reszeltem fél babakekszet. Kövi nap sütőtökbe. Ez ment pár napig. Majd répát, burgonyát, őszibarit stb. vezettem be. Most nem főzök hanem babakaját(kecskemétit) adok. Kb. Másfél hónap alatt váltottam ki egy étkezést, ami azt jelenti hogy meg eszik 1üveg baba kaját és utánna nem kér tápszert. Most hetente párszor délután is kap baba kaját, szoktatom a gyomrát. Pár hét és a délutáni étkezést is kiváltom. Egyébként nekem ez volt amire alapoztam, de nem pontosan tartottam be. [link]
2019. szept. 22. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!