Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok bugyipelenkát?...

Használtok bugyipelenkát? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
1 éves a babám,szivesen kipróbálnám,de olyan drága! Érdemes megvenni? Pampers-t néztem ki.
2010. júl. 15. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk egy csomaggal, de a lányom állandóan letépte magáról, vissza meg már nem lehet tenni... Most sokat van pelus nélkül, a sima pamperst használjuk, ha le is szedi magáról, vissza lehet tenni. Nekünk nem igazán jött be és ahogy írod drága is.
2010. júl. 15. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén,én nem használtam,csak kipróbáltam,mert addig tartott belerázni a gyereket,mint ráadni a normál pelust.Ha le akarja venni-enyémek mániákusan szedték le magukról,rájuk kellett celluxozni:DDD-,akkor azt is leszedik.A tépőzáras pelus többször visszazárható,ha esetleg feleslegesen vetted le.Szóval nekem semmi pluszt nem tudott nyújtani annyiért.
2010. júl. 15. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Szaladó, örökmozgó babánál, ha nem body van rajta, ami azért plusz tartásd ad, szerintem praktikus.

Mi most ha kimegyünk, akkor azt adom rá.

18 hónapos.

2010. júl. 15. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Én most akarom kipróbálni, állítólag van olyan jó mint a többi. Ha akarod, pár nap múlva megírom a minőségét.

2010. júl. 15. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én amikor fiam 1 éves volt csak akkor használtam mikor usziban voltunk, mert nem nagyon volt hely elfektetve pelusozni, ezt meg simán rá tudtam huzzni úgy, hogy ölben volt. Olcsóbakat vettem, tescos meg rossmannos. Mikor keződött a bilizés akkor volt napi szinten de csak 1 csomagot használtunk el mert szó szerint egyik napról a másikra lett szobatiszta, de engem megnyugtatott, hogy ott a pelus ő meg le tudta tolni. (ekkor 20 hós volt) Egyébként ha még nem bilizik, vagy nem vagy olyan helyen ahol egyszerűbb ráhúzni mint becsomagolni szerintem nem olyan létszükség. :)
2010. júl. 15. 11:56
 6/9 anonim ***** válasza:
11:56-os vagyok .elszámoltam nem is 20- hós hanem 30 hós volt. :) Bocsi! (azért olyan hamar nem lett szobatiszta a drágám csak elfelejtettem közel 1 évet. :)
2010. júl. 15. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Másfél évesemnek most kezdtük el használni a nyáron a bugyipelust, mióta nem hord bodyt (csak pólócskát és szoknyát vagy rövidnacit). A sima pelust lecsipkedi magáról, ráadásul semmi tartása nincs, ha nincs rajta body is.

Bugyipelus most nagyon bejön nekünk, kényelmes, praktikus, és ezt nem szedi le magáról.

DM-ben kuponnal szoktam venni, így nem olyan vészes az ára.

2010. júl. 15. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! A 11:25-ös vagyok. Nem BO-GI-t vettem. Nem mertem. Annyi rossz minőségűt próbáltam már az olcsóbbakból, h inkább Libero lett a végén.

De szerintem nem éri meg. Mondjuk az én babám még csak 5 hós. Lehet, ha már járni fog, akkor lesz érv a bugyipelenka mellett, de most nincs. Nekem nem jött be az, h a bugyi alsó részénél nincs dupla gumírozás. Vagyis valami van ott, de nem úgy áll, mint a nadrágpelenkának. Az a belső védő hálós rész nekünk kívülre került a combján, a külső gumírozás nem takarja el, és azon meg a kaki átázik. Simán összekeni a ruháját. Pedig ugye nem egy olcsó no name-et vettem. A pisi az egyáltalán nem folyt ki belőle.

De egyébként nagyon szépen áll rajta. Tiszta gumis a dereka, és az oldala se szakad olyan könnyen, h egyből letéphesse. Bár egy egyéves már azért elég erős.

2010. júl. 21. 09:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, h a bugyis kisebb egy kicsit a nadrágosnál! Ha a súlyhatár végén jártok, inkább egy mérettel nagyobbat vegyél. Legalábbis én összemértem a saját márkájával, és ott ez van.
2010. júl. 21. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!