Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bugyipelenkát mikortól milyet...

Bugyipelenkát mikortól milyet használtok vagy használtatok?

Figyelt kérdés
Mi a különbség a sima pelus és a bugyi pelus között? 23 hós kislányom még nem szobatiszta sőt... Próbálkozunk a bilizéssel de csak egyszer pisilt bele eddig. Viszont mértetváltásra lesz szükségünk a pelussal és nem tudom eldönteni h sima pelust vegyek vagy inkább bugyipelenkát. Jelenleg Pampers Activ baby 4+ használunk és szeretnék is ennél a márkánál maradni ha van ilyen márka bugyipelusban is.
2010. márc. 29. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk volt már Libero és Pampers is,de ezek a bugyipelusok már leszoktató pelenkák.Max 3 órát bírnak ki(néha annyit sem).Ezen nincs tépőzár,ha bilizés van csak le kell tolni,mint a bugyit.Cserénél pedig az oldalán lévő perforációnál kell széttépni.Sztem csak olyan babának való,aki csak 1-2* pisil már bele.
2010. márc. 29. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen akkor inkább egy számmal nagyobb pelust veszünk még.
2010. márc. 29. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
a fiam 22 hónapos, bár bilizik, de mi huggies bugyipelenkát használunk. simán bír annyit, mint a pampers activ baby 4es.
2010. márc. 29. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Enyém 1 éves, vettem kuponra Huggiest, itthonra akkor adom rá, ha nem alszik, olyankor jön-megy.
2010. márc. 29. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekünk 9hósan volt 3 hétig egy "üvöltökrugokhapelenkázol" hisztiidőszakunk, akkor használtunk bugyipelust, rossmannos sajátmárkást, én nagyon meg voltam vele elégedve, sokat bírt, nem vastag, nem folyott ki sosem semmi, mert pont ekkor bújt ki az első fogunk is, ami fofikával járt.

Én nem csak leszoktatásnál használom, most is van ilyen itthon, gyorsan bele lehet ugrasztani egy örökmozgót.:D

17 hósak vagyunk.

2010. márc. 29. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát most akkor dillemában kerültem :) Nagyon köszönöm nektek, de most akkor komolyan nem tudom h milyet vegyek. Esetleg még érvek és ellenérvek?
2010. márc. 29. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Örökmozgó 10 hós kislányomra Libero Up&GO pellust adok és nagyon jól bevált de csak napközbenre éjjelre marad a Libero normál pellus!Se a HUGGIES se a Pampers nem vált ilyen jol be!
2010. márc. 30. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!