Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hónapos kislányom egy pár...

8hónapos kislányom egy pár napja reggelente nem hajlandó meginni a tápszert, max 50ml. Nem kevés ez?

Figyelt kérdés

Napközben sokat iszik..fogjuk rá.

csak azért aggaszt ez hogy nem eszi meg, mert már ígyis csak reggel meg este kap.

2010. júl. 15. 07:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy amikor adod neki reggel, még nem éhes? Ha később próbálod adni fél-egy órával, akkor sem eszik többet? Ezt megpróbálhatod esetleg.

Este mennyit iszik belőle és hány órakor?

2010. júl. 15. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálj neki másik fajtát,esetleg ízesítettet adni.
2010. júl. 15. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem akkor nem itta meg mikor jött a foga!

Tejpépet adtam helyette reggel este kanállal, vagy tízóraira joghurtot, és a főzelékébe is tettem joghurtot pl főztem neki tököt burgonyàval, brokkolit burgonyával, karfiolt burgonyával, kelkáposztát burgonyával és Kis darab husit, turmixoltam, vagy a husit összevágtam a zöldséget villával összetörtem és utánna főzőlét mem tettem hozzá csak 1 evőkanál joghurtot.

2010. júl. 15. 08:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Este 7kor megeszik kb 210ml-t. reggel 7kor kell, átalussza az éjszakát..szóval biztos éhesnek kell lenni...:) Napközben mindent megeszik semmivel nincs gond..de ez a reggeli..ettől már kivagyok:)

HA-s tápszert kap, a dokinak ez a mániája:S szóval magamtól váltani nem merek, védőnőre ilyen szempontból szintén nem számíthatok..

szóval tanácstalan vagyok..

tejtermékeket még nem eszik, mert múltkor kijöt rajta az ekcéma,azt mondták még várjuk vele egy kicsit:S

2010. júl. 15. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
A ha-nak elég vacak íze van,egy kis vaníliát Te is tehetsz bele hátha úgy elfogadná.Az ényém is ezt csinálta de ő nem ha-t eszik így vettem neki gyümölcsöset.
2010. júl. 15. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Én kisfiam reggel 80-100 grot,este max 150 grot eszik.Napközben jókat hamizik,már "majdnem mindent" eszik,ezért nem aggódom,szerintem neked sem kell.
2010. júl. 15. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!