Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen játékot érdemes venni...

Milyen játékot érdemes venni karácsonyra egy 6-7 hónapos kisfiúnak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Csörgőket,rágókákat. De ha biztosra akarsz menni,szerintem kérdezd meg az anyuját hogy milyen pelust használnak és vegyél egy rakással belőle. Az mindig jól jön. Vagy,mivel már 6hós elmúlt bébikajákat. Remélem segítettem.
2008. nov. 16. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valami olcsót,és kicsit.Az én tapasztalatom szerint nincs értelme ebben a korban valami nagyszabású dolgot venni,hiszen 1 csörgőt is ugyan úgy értékel.Én addíg örülök amíg a gyerekemnek nincsenek még igényei.Elég lesz kicsengetni a játékok árát majd akkor,ha nagyobb lesz!
2008. nov. 16. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a saját babád: valami egyszerűbb játékot érdemes venni. Ők még ugyanolyan nagyra értékelnek egy műanyag tálat, amit odaadsz nekik a konyhából, vagy egy üres krémesdobozt, vagy szemüvegtokot, mint a drága márkás kütyüket. Már csak azért sem mindegy, mert szerintem nagyon drágák a játékok, a szereteted mértéke meg ugye nem azon múlik.

Ha nem a te babád: csörgő, rágóka, babakönyv (plüss, vagy más anyagból).De ha mégis nagyobb ajándékot szeretnél, a bababoltokban sok zenélő, mozgó színes játék van, és minden játékra rá van írva, hány hónapos kortól ajánlják.

2008. nov. 16. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
anyukajat kerdezd meg.. pl jatszoszonyeg, vagy pihenohinta, vagy amit az anyuka mond :D
2008. nov. 16. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én babám most 6 hónapos és legjobban egy üres literes gyümölcslé dobozával szeret játszani. Persze ez ajándéknak nem jó, de mutatja, mennyire igaz, amit előttem írtak, hogy nem az ára számít.

A mindent "megfogok, megrágok" mellett imádja már a dalokat, mondókákat, ezért szerintem is jó ötlet lehet egy zenélős-nyomogatós játék, ha többet akarsz rászánni.

Szerintem viszont játszószőnyeget ilyenkor már nem érdemes venni. Pár hete a lányom ugyanis elkezdte hátrafelé kúszásban bebarangolni a nappalit, de az előre mászás sem lehet már messze. Így kb. 2 perc után valószínűleg jobban érdekeli majd az ajándékozandó kissrácot is a lakás többi része, mint a játszószőnyeg.

2008. nov. 16. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2008. nov. 17. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!