Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám nem tud napközben...

Babám nem tud napközben elaudni ebben a nagy melegben, mit csináljak?

Figyelt kérdés

1 éves kisfiam van, nagyon meleg van nálunk, légkondi nincs, ventilátor van, de azt nem merem közvetlenül rá irányítani, így megy a szábájában egy irányban, de az semmit nem ér. Most is 29 fok van a szobájában, tiszta víz a haja. Már meztelenül altatom, csak egy pelus van rajta.

Mai nap: Reggel 7 kor kelt, fél 10-kor már törölgette a szemét, de nem tudott elaludni, végül délben szinte elájult a fáradtságtól. Aztán kereken 30 percet aludt, és nem tudtam visszaaltatni. Onnantól kezdve egyfolytában nyüszögött, sírt, semmi nem volt jó, mert nagyon fáradt volt, végül délután 4-től 5-ig aludt megint de iszonyú kínszenvedés volt mire elaludt. Az egész nap odavan, mert fáradt, de elaludni nem tud.

Ti mit csináltok szegény babákkal? Vagy mást nem visel meg ennyire?

2010. júl. 14. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém ugyan már 2 éves, de én ugyanez volt napokig ebben a meleg időben. Aztán kipróbáltam, hogy alvás előtt lezuhanyozunk és bejött. Olyan kis hálás érte, látszik, hogy sokkal jobban érzi magát utána, így most újból 3 órákat alszik délután.
2010. júl. 14. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is lefürdetem lányomat ebéd után, sokkal jobb lesz a közérzete.
2010. júl. 14. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mi is fürdünk, ebéd előtt és ebéd után is, de akkor már csak egy gyorsat. Meztelenül, pelus nélkül altatom úgy, hogy a lepedőre vastag törülközőt teszek, arra pedig egy puha textilpelust. Ált. már nem pisil alvás közben, csak mikor ébred, de akkor rögtön egy hatalmasat
2010. júl. 14. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Baba kocsiba be aztán irány egy légkondicionált bevásárló központ!

Náluk bejött. Aludt ott mint a tej. :)

2010. júl. 15. 02:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az én lányom csak 6 hós, így nem fürdetem napközben, csak átörölgetem hűsebb pelussal, sokkal jobban érzi magát utána. A fiad már nagyobb, pancsoljatok egy kicsit evések között!
2010. júl. 15. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
7 hetesek vagyunk és mi is legalább egyszer megfürdünk napközben is:)
2010. júl. 15. 08:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! le fogom fürdetni többször is, de lefekvés előtt mindenképp!

na meg a légkondis bevásárlóközpont is tetszik :)

2010. júl. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!