Ha egy 17 hónapos baba nem tud puszit és ölelést adni, szetetetét nem fejezi ki, lehet hogy autista?
Dehogy autista, ilyen kicsi korban még nem lehet megmondani pontosan.
Kicsi még, nem kell egyből rosszra gondolni.
Csak,h megnyugtassalak....
A fiam októberben lesz 2 éves. Kb. 1-másfél hónapja ad puszit,de inkább úgy,h fújja a levegőt kifelé,szóval meg nem az igazi cuppanós😊
Igazán megölelni is úgy 1 hónapja kezdett.
Szóval,nyugi! És az autizmusnak sok más tünete van,de egy ilyen kicsi emberkét még nem is diagnosztizálnának.
Én 17 éves vagyok, puszit indokolt esetben adok, ölelés nem jön magától, arra úgy kell megkérni.😅 Nem vagyok egy ilyen babusgatós fajta.😁 Bújni néha szoktam, meg anya és öcsém haját rendezgetni, de nálam családon belül itt ki is fújt a szeretet kimutatásának fizikai része😂
És nem vagyok autista, szóval nyugi!😇 És remélem a te gyereked majd más lesz, mint én, mert az én családom mindig nehezményezi ezen szokásomat, de nekem kellemetlen az ilyesmi érintkezés 🤷
#6os nalatok is ez volt azert kerdezted? Veletek mi hogy alakult utana? Az en kisfiam sem egy bujos fajta egyenlore, bar elalvasnal mindig kozel jon, fogja a kezem, osszeerinti a fejet az enyemmel, viszont en is azt erzem, h engem nem igazan olel vagy puszil meg. Az apukajat tobbszor, nem ertem ez miert van, pedig mindent megteszek erte minden nap, h jol erezze magat es boldog
legyen 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!