Mit vigyunk ajandekba?
Valami olyat adj, ami megkönnyítő az anya mindennapjait a baba ellátásában.
Te ismered a babát, és az anyukát így csak tippeket adok, te meg majd választasz mi illik rájuk.
Ha anyuka szoptat, és nincs neki, akkor szoptatós párna, szoptatós fotel, elektromos mellszívó, stb.
Ha tápszeres, akkor cumisüvegsterilizáló
Ha nagyon nyűgös, hasfájós, akkor egy hordozó kendőt (konzultálj hordozás tanácsadóval, mert a rossz hordozó eszköz többet árt, mint használ)
Bármilyen játék ami lefoglalja a babát legalább 5 percre, míg anyuka szusszan egyet. Pl játszószőnyeg
Konyhai eszközök a hozzátápláláshoz. Műanyag kés, villa, tányér, új turmixgép stb.
Nekem ezek lettek volna nagy segítségemre anno a babával.
Az én babám már nagyobb, de ha azzal segítek leírom minek örültem a legjobban, amit anno hozzak. Egyébként az a vicces, hogy a 2 legjobb “ajandékcsomagot” 2 már nagyobb gyerekekkel rendelkező édesanya barátnőmtől kaptuk. Ezek olyanok voltak, amiben mindenkinek volt valami.
Az egyik barátnőm ezeket hozta:
Nekem egy finom tusfürdő, és bőrradír. A férjemnek egy üveg fehérbor amit szeret. És a babának egy fürdetésnél használható játék.
Másik baratnőm:
Nekem finomságok (akkor még szoptattam és gondolt rá, hogy olyasmi legyen amit nyugodt szîvvel ehetek). A babának egy helyes ki ruha (ugy emlekszem sapi és kendő volt), a férjemnek meg egy apa feliratú (amugy nem az csak a drehernek van egy american palle alle-röviditve: APA feliratu) sört.
Ezeket, vagy ehhez hasonló dolgokat viszonylag olcsón is össze tudsz szedegetni, es tök jópofa meg kedves gesztus, hogy mindenkinek van benne valami.
De ha nem tetszik az ötlet akkor amugy tenyleg pelussal, popsitörlővel segitetek a legtöbbet szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!