Szabolcs, Gergely, Ágoston nevek?
Figyelt kérdés
Melyiket adnátok?
Melyik tetszik jobban?
2019. szept. 14. 09:45
11/18 anonim válasza:
Gergely a favorit. Ha a második vagy harmadik fiúnak születik, akkor ezt a nevet kapta volna.
12/18 anonim válasza:
Ha lesz még fiam (nem tudom sikerül - e, nem biztos... 😔) ő Ágoston lesz.
13/18 anonim válasza:
Szabolcs tetszik a legjobban, de a többi se rossz.
14/18 anonim válasza:
Gergelyt adtam
Szabolcsot is adnám, Ágoston is tetszik, de azt nem adnám
15/18 anonim válasza:
Ezek közül a Gergely tetszik, de nem adnám, családi ok miatt. Illetve Gergő a sógorom.
16/18 1112 válasza:
Mindhárom nagyon szép. Ebből a 3-ból a Gergely tetszik legjobban, de a másik kettő is gyönyörű.
17/18 anonim válasza:
Szabolcs tetszik, a Szabi becézés is jó. (Hiába lehet vele szórakozni...)
Gergely elmegy (de biztos nem adnám, már csak azért se, mert így hívták az exem.)
Az Ágoston borzalom. Nem sokat ismertem, de mindig egy idióta, okoskodó hülyegyereket képzelek el, ha meghallom ezt a nevet...
18/18 1112 válasza:
#16. vagyok (2019. szept. 17. 18:19 )
Én egy komoly, nyugodt, okos, üzletember -típusú embert képzelek el az Ágoston névhez. [Nem ismerek ilyen nevű embert. ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!